Peste 120 de ani de stiinta pentru bebelusi fericiti si sanatosi

/ / Modificat: 2017-07-05
Peste 120 de ani de stiinta pentru bebelusi fericiti si sanatosi

Odata devenit parinte, totul capata noi dimensiuni, iar ingrijirea corespunzatoare a bebelusului reprezinta una dintre cele mai mari provocari. Fiecare moment petrecut cu noul nascut este important, fiecare atingere ajuta bebelusul sa se adapteze unui alt mediu, sa cunoasca si sa inteleaga ceea ce se intampla in jurul sau.

De peste 120 de ani, JOHNSON’S® Baby studiaza bebelusii, dezvoltand produse speciale, testate clinic, ce contribuie la ingrijirea corecta a pielii si la dezvoltarea armonioasa a celor mici. Mostenirea si expertiza JOHNSON’S® Baby au ajutat la crearea unor produse ce respecta normele de calitate, asigurand beneficiile de care are nevoie pielea bebelusului. In Romania, JOHNSON’S® Baby este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

Stiinta simturilor si rolul ei in dezvoltarea armonioasa a bebelusului

In primii ani de viata, bebelusul cunoaste lumea inconjuratoare prin intermediul simturilor, care il ajuta pas cu pas sa descopere tot ceea ce este nou in jurul sau. In urma cercetarilor facute pe parcursul anilor, JOHNSON’S® Baby a constatat importanta pe care o are stimularea senzoriala in cresterea unui bebelus. Spre exemplu, tot ceea ce un bebelus simte, miroase, aude si vede ajuta la crearea legaturilor sinaptice si la dezvoltarea creierului. 

Infografic_JOHNSONS_Baby_Stiinta_simturilor

Simturile bebelusului sunt inca din timpul vietii intrauterine un caleidoscop de sentimente, sunete, mirosuri si gusturi, dupa nastere, contactul senzorial fiind modalitatea principala prin care cei mici cunosc lumea.

Studiile arata ca prin experiente multisenzoriale consistente in primele luni de viata, bebelusii obtin beneficii pe termen lung, de la reducerea stresului si o mai buna calitate a somnului, pana la o durata mai mare a legaturilor sinaptice.

Avand la baza aceasta stiinta, JOHNSON’S® Baby a creat produse speciale, care sa transforme fiecare moment de ingrijire intr-o experienta a simturilor si in acelasi timp, intr-o oportunitate de invatare si cunoastere pentru noul nascut.

Certificarea TRIPLE BABY PROTECTION™

Produsele pentru bebelusi JOHNSON’S® Baby sunt realizate cu grija si cu atentia de care cei mici au nevoie, astfel incat sa contribuie la dezvoltarea acestora inca din primele clipe de viata. Certificarea TRIPLE BABY PROTECTION™ reprezinta angajamentul JOHNSON’S® Baby de a oferi ingrijire si protectie sigura si blanda pentru pielea si parul bebelusului.

Trecand o serie de teste riguroase, fiecare produs este eficient, delicat si sigur, avand  la baza formule special realizate, cu un numar minim de ingrediente necesare pentru a asigura beneficiul dorit.

Samponul JOHNSON’S®  Baby

Primul pas pentru o experienta multisenzoriala este baita bebelusului. Samponul JOHNSON’S® Baby cu formula sa unica FARA LACRIMI® este la fel de delicat cu ochii, precum apa pura. De aceea, este ideal pentru curatarea parului bebelusului, se clateste usor, lasand parul fin si moale.

Uleiul JOHNSON’S® Baby

Dupa baie, rutina de ingrijire continua cu un masaj, de fiecare data o oportunitate de stimulare a simtutilor pentru bebelus. Pielea nou nascutilor se deshidrateaza mult mai repede decat pielea unui adult, de aceea uleiul JOHNSON’S® Baby este special realizat pentru a crea o bariera de protectie a pielii. Produsul este indicat pentru masajul bebelusului.

JOHNSON’S® Baby Lotiunea  de Spalare Delicata

JOHNSON’S® Baby Lotiunea de Spalare Delicata, cu o formula originala, asigura hidratarea pielii bebelusului, cu fiecare baita. Spuma de baie cu aroma sa unica ajuta la stimularea simturilor celui mic.

Servetelele igienice JOHNSON’S® Gentle All Over Baby Wipes

Servetelele igienice JOHNSON’S® Gentle All Over Baby Wipes sunt partenerul de incredere al parintilor, iar acestia ar trebui sa le poarte de fiecare data in geanta.

Ele contin formula FARA LACRIMI®, care ajuta la o curatare blanda a corpului si a ochilor. Servetelele sunt, de asemenea, imbogatite cu lotiunea JOHNSON’S® Baby ce contine pana la 97% apa pura. Nu au alcool si sapun, sunt hipoalergenice, cu o delicatete dovedita clinic. Servetelele sunt recomandate pentru curatarea completa a pielii bebelusului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre