Pastreaza toata bunatatea naturii, gatind cu Unisol!

/ / Modificat: 2017-01-04
Pastreaza toata bunatatea naturii, gatind cu Unisol!

Fie ca sunt zdrobite, presate, tocate sau framantate, ingredientele naturale dau un gust special mancarii tale. Vei prefera intotdeauna vinetele tocate, proaspat ridicate de pe gratarul de acasa, celor achizitionate din supermarket sau painea framantata in cuptorul personal celei cumparate de la magazin. Astfel de alegeri culinare intelepte iti ghideaza viata si te ajuta sa ii bucuri pe cei dragi in fiecare zi cu retete gustoase ce pastreaza aroma mancarii de alta data.

Si pentru ca noi ne dorim sa fim alaturi de tine, am adunat in uleiul Unisol toata bunatatea naturala a semintelor de floarea-soarelui, obtinuta din prima presare a acestora. Astfel, culegem cele mai bune seminte, atent alese cand sunt perfect coapte, si le presam doar o singura data, apoi le rafinam cu grija pentru a pastra intreaga savoare si esenta miezului. In acest fel, ne asiguram ca uleiul de prima presa Unisol va imbogati gustul retetelor gatite acasa si ca vei gasi in el un aliat de incredere pentru momentele in care ai nevoie sa gatesti pentru toata familia.

Nu in ultimul rand, de cinci ani de zile Unisol sustine eforturile gospodinelor de pregatire a conservelor de iarna, sustinand o traditie romaneasca autentica.  Astfel, anul acesta, Unisol le-a ajutat pe romancele care apeleaza la intreaga familie pentru a crea retete creative de conserve sa spuna un "Multumesc!" sincer intregii echipe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre