Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primaverii

/ / Modificat: 2017-03-23
Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primaverii

Vrei sa te rasfeti si sa-ti indeplinesti si cea mai dulce dorinta? Tefal te invita in turneul primaverii - Pancake Tour! In plus, orice tigaie, oala sau cratita Tefal pe care o achizitionezi pana pe 20 aprilie, iti poate aduce unul dintre sutele de premii zilnice: cantare de bucatarie, carafe si cani de calatorie. Sau marele premiu, un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur!

Iubesti iremediabil clatitele, dar parca nu vrei tot timpul sa le prepari acasa! Ei bine, s-a facut: te invitam in oras si iti propunem un meniu inedit ce se poate transforma intr-un maraton culinar alaturi de prietenii tai.

Provocarea este lansata de Tefal impreuna cu zece restaurante partenere, unde chef-ii vor prepara, cu maiestrie si imaginatie, retete unice, combinatii de arome si ingrediente rafinate.

Turneul Clatitelor se desfasoara pana pe 20 aprilie in Bucuresti, la Acuarela Bistro, Coftale, Crama Domneasca, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier si White Horse.

Ce ai zice de o clatita recomandata chiar de Popeye Marinaru'? "Popeye Cake" - un tort de clatite cu spanac si crema de branza pentru zilele in care chiar ai nevoie de energie. Sau strict dupa modelul hollywoodian, "American pancakes", ce imbina aroma siropului de artar cu fructe proaspete. Iar daca vrei sa mananci cot la cot cu muschetarii, iti recomandam o portie de "D'Artagnan" cu somon, avocado, crema de branza si capere! Pe acestea, precum si alte retete,   le poti testa in Turneul Clatitelor by Tefal.

Fabrica_de_Clatite

Turneul Clatitelor continua cu cele mai savuroase concursuri si pe pagina de Facebook Tefal Romania, unde pofticiosii pot castiga vouchere de consumatie in fiecare dintre bistro-urile si restaurantele partenere din Bucuresti.

Porneste chiar astazi in inegalabila calatorie gourmet initiata de Tefal! Detaliile despre campanie, precum si meniurile speciale din restaurantele partenere le gasesti pe fabricadeclatite.tefal.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre