Milioane de imbratisari - Inscrie-te acum!

/ / Modificat: 2014-06-11
Milioane de imbratisari - Inscrie-te acum!

Iubirea dintre tine si bebelusul tau nu are nevoie de cuvinte, ci doar de Milioane de imbratisari, iar noi ti-am pregatit o multime de surprize.

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi orice produs Nestlé participant* la promotie in perioada 15.05.2014 – 15.07.2014 si sa introduci codul de pe bon si data (zi/luna/an) prin sms la 1843 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau pe www.nestlebaby.ro.

Si pentru ca stim ca cel mai mic gest ocupa cel mai mare loc in inima ta, ne dorim ca toate mamicile sa poata sa impartaseasca aceste minunate momente lumii intregi.

Asa ca,arata-ne dragostea voastra si:

  • Ai acces la premiile garantate: compilatie online cantece pentru copii
  • Esti inscris automat la tragerile la sorti pentru unul dintre cele 500 de seturi de produse si unul din cele 10 x carduri cadou eMAG in valoare de 2000 RON
  • Poti castiga o sedinta foto profesionala daca ne trimiti o poza cu cea mai frumoasa imbratisare dintre tine si puiutul tau.

 premii

Afla mai multe detalii despre campanie pe www.milioanedeimbratisari.ro.  

*Produse participante la promotie: NAN 3, NAN 4, NAN HA3, Nativa 3, Nestlé Junior, P`tit Cereal, cereale, piureuri, biscuiti, sucuri Nestlé pentru sugari si copii mici.

Pentru validarea premiilor pastreaza bonul de casa.

Perioada promotiei este 15.05.2014 - 15.07.2014. Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 60.270 RON cu TVA inclus. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.nestlebaby.ro sau la infoline 0 800 8 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din orice retea nationala fixa si mobila).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre