Medsana la 20 de ani de activitate: 100.000 pacienti anual si 4 centre moderne de diagnosticare

/ / Modificat: 2017-07-13
Medsana la 20 de ani de activitate: 100.000 pacienti anual si 4 centre moderne de diagnosticare

Anul 2017 reprezinta o etapa importanta pentru Medsana Bucharest Medical Center SRL. La 20 de ani de activitate, Medsana deserveste 100.000 pacienti anual in cele 4 centre de diagnosticare si 11.000 de angajati din mari corporatii prin programe de capital. De asemenea, in centrele Medsana lucreaza, in acest moment, aproximativ 340 de persoane.

Cu ocazia celor 20 de ani de existenta a Medsanei in Romania, 20 de experti de la Atena Medical Group, compania-mama a Medsanei, viziteaza Romania pentru a oferi gratuit 20 consultatii medicale de a doua parere medicala, per medic, la pacientii din Medsana (400 consultatii medicale gratuite din parerea a 2a).

Mai mult, Athens Medical Group and Medsana, recunoscand loialitatea vizitatorilor / pacientilor, au prezentat Pasaportul de Sanatate, un card de beneficii care ofera servicii integrate de asistenta medicala in spitalele ultra moderne din Atena si Salonic. Health Passport ofera proprietarilor sai doua seturi de beneficii, care acopera atat cazuri de urgenta, cat si vizite programate sau tratamente in spitalele AMG, 365 de zile pe an. Pentru mai multe informatii, vizitati www.medsana.ro

De asemenea, Atena Medical Group si Centrul de Servicii Generale si Transplant Hepatic, I.C. Fundeni anunta o colaborare stiintifica in domeniile Oncologie si Chirurgie minim invaziva - Chirurgie robotica, privind viitoarele initiative academice comune.

Profesorul Konstantinidis Konstantinos, Ph.D., director stiintific si director al Clinicii de Chirurgie Generala, Bariatrica, Chirurgie Laparoscopica si Robotica din cadrul Centrului Medical din Atena, reprezentand echipa stiintifica a AMG, cu ocazia a 20 de ani de excelenta in Medsana, a declarat: "Suntem mandri sa prezentam astazi initiativa 20 | 20 | 20 care coincide cu aniversarea a 20 de ani de functionare a Medsanei. Este o mare onoare sa oferim tuturor pacientilor romani consultatii medicale de a doua parere, deoarece descriu relatiile stiintifice romanesti si grecesti de lunga durata. Ca si chirurg din Balcani, ma simt mandru ca putem oferi pacientilor nostri cele mai bune tehnici chirurgicale, fara sange, fara durere, cu rezultate excelente si recunoastere internationala, in domenii precum: Oncologie chirurgicala, hernii de toate tipurile, inclusiv herniile sportive, tratament chirurgical GERD (boala de reflux gastro-esofagiana) si operatiile bariatrice asistate de robotica, printre altele, pentru a vindeca diabetul de tip II. In ceea ce priveste colaborarea cu dl. Prof. Dr. Irinel Popescu, sunt profund onorat de faptul ca suntem in cele din urma capabili sa ne extindem relatia academica in beneficiul celor doua tari si al turismului medical".

Profesorul Irinel Popescu, Director Centrul de Servicii Generale si Transplant de Ficat I.C. Fundeni, a comentat: "As dori sa salut colaborarea cu AMG si I.C. Fundeni, doua organizatii academice de prestigiu, in domeniile oncologiei si chirurgiei minore invazive - chirurgie robotica. Astazi, ambele parti au stabilit principiile de baza ale cooperarii, care credem ca este un prim pas umil la un proiect semnificativ. As dori sa multumesc AMG pentru disponibilitatea de a colabora in aceasta initiativa academica strategica. Voi supraveghea personal fiecare parte a acestuia, asa ca sunt convins ca impreuna putem aduce un succes stiintific major pentru cele doua organizatii implicate ".

Dl Nikolaos Moschos, Director de Dezvoltare a Afacerilor, Atena Medical Group, a comentat: "Obiectivul nostru este de a stabili o colaborare de afaceri in domeniile medicale in care Romania exceleaza, intre autoritatile statului din Romania si Atena Medical Group, pentru a sprijini eforturile Romaniei de a deveni un Centru De Turism medical in sine. Dupa cum stiti deja, Atena Medical Group a fost un pionier in acest domeniu, deoarece este principalul jucator din Grecia care a reusit sa inverseze tendinta populatiei grecesti care zboara in strainatate sa primeasca tratament si astazi primeste mai mult de 40.000 de pacienti internationali pentru tratament primar si secundar. In acelasi timp, dorim sa oferim servicii medicale tuturor pacientilor romani care in prezent calatoresc in strainatate pentru a cauta tratament, din cauza lipsei de echipament sau din alte motive, cum ar fi: oncologie complexa, operatii neurochirurgie si cardiologie, radioterapie, Angiografie digitala, CT PET si altele. Acestea sunt zonele in care Athens Medical Group are rezultate excelente, medici care se numara printre elita globala in domeniul lor de expertiza".

Dl Vassilis Chaniotis, Director General Medsana Bucharest Medical Center SRL, a comentat: "Intr-adevar, aceasta este o zi minunata pentru Medsana. Impreuna cu grupul medical din Atena, nu sarbatorim doar aniversarea a 20 de ani, ci si planurile si angajamentul nostru pentru extindere si prosperitate in anii urmatori. "

Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de asistenta medicala din SE Europei, furnizand servicii medicale de inalta calitate, certificate international, de peste 33 de ani. AMG administreaza 8 spitale de ultima generatie, cu 1.200 de paturi pentru pacienti, 3.000 de angajati cu norma intreaga si 2.800 de medici de inalta calificare. AMG este un centru de excelenta in chirurgia robotica, chirurgie generala, bariatrie, ortopedie-microchirurgie. De asemenea, efectueaza proceduri medicale avansate in cardiologie interventionala, chirurgie cardiaca, neuroradiologie interventionala, neurochirurgie, oncologie, chirurgie plastica, FIV. Medicii calificati cu o experienta indelungata de munca in Europa si SUA ofera servicii medicale centrate pe pacient si de cea mai inalta calitate, respectand cele mai stricte directive medicale internationale si certificari.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre