MEDAS inaugureaza oficial clinica de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis

/ / Modificat: 2012-06-27
MEDAS inaugureaza oficial clinica de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis

Bucuresti, 26 iunie 2012 – Lantul de clinici MEDAS, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private, inaugureaza oficial clinica de medicina Materno-Fetala Medas Feminis. Odata cu lansarea acestei noi clinici, MEDAS ofera servicii medicale la cel mai inalt nivel in domeniile medicinei perinatale, ginecologiei si specialitatilor conexe.



Desfasurata pe 4 etaje si aproximativ 700 mp, clinica este amplasata in centrul Bucurestiului (zona Piata Dorobanti). MEDAS Feminis dispune de aparate medicale de ultima generatie, precum ecograful Voluson E8 Expert, ce permite realizarea tuturor tipurilor de investigatii ecografice, dar in special vizualizarea 3D si 4D a fatului in toate perioadele sarcinii. De asemenea, MEDAS Feminis detine cabinete de investigatii si punct de recoltare a probelor biologice deschise inclusiv sambata, pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientelor active si extrem de ocupate in timpul saptamanii. Medas Feminis este una dintre putine clinici din Romania destinate special medicinei materno-fetale.

Echipa MEDAS Feminis reuneste expertiza a peste 19 medici specialisti, medici cu vasta experienta medicala si cu specializari internationale, printre care si Dna. Dr. Carmen Cheles, coordonatorul medical al clinicii si medic specialist obstetrica-ginecologie cu supraspecializare in medicina materno-fetala.

Referitor la aceasta inaugurare, Dr. Shadia Ateia, directorul clinicii MEDAS Feminis, a declarat:

Inaugurare_MEDAS_Feminis_Dr._Carmen_Cheles_si_Dr._Shadia_Ateia

"MEDAS Feminis este proiectata dupa modelul celor mai moderne unitati de profil din Europa Occidentala, atat in privinta standardelor medicale inalte, cat si al aparaturii medicale performante cu care este dotata. Suntem parte integranta a Retelei medicale private MEDAS, iar MEDAS Feminis este clinica premium in care sunt oferite servicii de excelenta in domeniul medicinei materno-fetale."

Noua clinica de medicina materno-fetala realizeaza in premiera LifeSCAN 4D, un "show" de ecografie 4D pentru intreaga familie, concept intalnit in protocoalele medicale britanice si americane, dar care este o noutate in Romania, disponibila prin intermediul MEDAS Feminis. De asemenea, MEDAS Feminis se numara printre putinele clinici de pe piata medicala privata de profil care realizeaza sonohisterosalpingografia cu substanta de contrast (metoda moderna de investigatie in infertilitate, care permite explorarea permeabilitatii trompelor uterine in timp real) sau amniocenteze (investigatii speciale in sarcina care se desfasoara intr-un spatiu special dedicat, in conditii de maxima siguranta, igiena si confort).

Medas Feminis ofera o gama larga de servicii, incluzand servicii de medicina materno-fetala (ecografie obstetricala, bitest, triplutest etc.), obstetrica si ginecologie, senologie, endocrinologie, consult genetic si consultatii de cuplu. De asemenea sunt cuprinse investigatii speciale precum: ecografie obstetricala 3D/4D, ecografie ginecologica transabdominala si/ sau transvaginala, ecografia mamara si elastografia, ecografia de monitorizare a ovulatie etc., cat si o gama larga de investigatii de laborator - analize medicale precum: genetica moleculara, anatomie patologica,  citogenetica, citopatologie etc.

In plus, MEDAS Feminis ofera si posibilitatea efectuarii testelor necesare pentru depistarea precoce si activa a cancerului de col uterin si mamar, precum si pentru diagnosticul oricarei patologii ginecologice (infectii cu HPV, fibromatoza uterina, patologie ovariana, boli cu transmitere sexuala etc.).

Toate tipurile de investigatii disponibile la MEDAS Feminis ofera atat femeilor gravide si cuplurilor, cat si tuturor femeilor posibilitatea de verificare a starii de sanatate. Acest lucru poate fi facut de oricine programandu-se direct in call center-ul clinicii.

Clinica MEDAS Feminis aduce si o noua abordare a relatiei medic-pacient. Pe langa servicii medicale, clinica MEDAS Feminis se concentreaza pe cultivarea unei relatii apropiate cu pacientii, pe informarea lor si pe oferirea de servicii aditionale menite sa le asigure o stare de bine si de relaxare.
Referitor la activitatea clinicii, Dr. Carmen Cheles, Coordonator Medical al MEDAS Feminis, a declarat: "Sarcina este una dintre cele mai importante etape din viata oricarei femei, o perioada speciala, care ii aduce implinire. Este insa si o perioada solicitanta, iar pentru a o putea parcurge, orice femeie trebuie sa beneficieze de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde, de informatii si de un suport emotional specializat. in absenta lor, multe femei ajung sa perceapa in mod gresit aceasta faza ca pe o stare de boala. Astfel, pacientele incep sa se neglijeze, lucru care le afecteaza atat pe ele, cat si pe toti cei din jur. Pentru a ajuta viitoarele mame si orice femeie, indiferent de etapa vietii in care se afla, sa se bucure de toata grija de care are nevoie, inauguram clinica de medicina materno-fetala MEDAS Feminis si lansam o ampla campanie de informare intitulata «Pregateste-te pentru o noua viata!»".
Campania de informare continua pe toata durata lunii iulie si va include un pachet special ce cuprinde ecografia de morfologie fetala de trimestrul II (considerata drept cea mai importanta ecografie de sarcina) si un set de analize uzuale, la pretul de doar 350 RON.
Campania a cuprins, de asemenea, o serie de seminarii pentru viitoarele mamici, ce s-au desfasurat la sediul clinicii, dar si elaborarea de materiale informative, inclusiv a unui blog al clinicii pe care echipa medicala il actualizeaza continuu.

MEDAS Feminis este amplasata in apropierea Pietei Dorobanti (str. George Calinescu nr. 8), beneficiaza de un spatiu generos si de un design modern, menit sa sublinieze calitatea serviciilor medicale oferite si sa asigure confortul tuturor persoanelor care ii trec pragul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Analize sarcina Ecografie sarcina Amniocenteza

Articole recomandate

Citeste si despre