Ingrijire completa pentru pielea delicata a bebelusilor

/ / Modificat: 2017-03-28
Ingrijire completa pentru pielea delicata a bebelusilor

Sa fii mama este o calatorie frumoasa, minunata, emotionanta. Acum ai un nou partener de drum care sa te inspire, sa iti dea incredere in propriile alegeri si sa te ajute sa ai grija de bebelusul tau asa cum iti doresti. Dove, brandul care a incurajat milioane de femei din intreaga lume sa aiba incredere in frumusetea lor, cu o expertiza de peste 60 de ani in hidratarea si ingrijirea pielii, lanseaza in premiera Baby Dove, o gama completa de produse dedicate ingrijirii pielii bebelusilor.

Recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si de Societatea Romana de Dermatologie, gama Baby Dove este disponibila in doua variante special create pentru curatarea delicata si hidratarea pielii bebelusului: Baby Dove Rich Moisture – gama dedicata pielii normale si uscate – si Baby Dove Sensitive Moisture – gama fara parfum dedicata ingrijirii pielii sensibile.

,,Noi credem ca nu exista mame perfecte. Exista doar mame”

Aproximativ 9 din 10 mamici declara ca simt presiunea ideii de a fi un parinte perfect, iar 6 din 10 se simt coplesite de cantitatea de informatii si sfaturi despre cum sa iti cresti bebelusul*. Toata lumea pare sa stie cate ceva despre ce inseamna sa fii o mama perfecta si cum e cel mai bine sa ai grija de bebelusul tau: cum sa il educi, cum si cat doarme, ce si cum trebuie sa manance sau ce produse sa folosesti pentru pielea lui delicata.

Poti proceda exact cum a facut propria ta mama. Sau poti face totul cum scrie la carte. Poti, de asemenea, sa inveti din mers. Indiferent de cum ai alege sa faci, Baby Dove este alaturi de tine la fiecare pas pentru a te inspira sa ai incredere in alegerile tale, sa iti urmezi intuitia si, mai presus de toate, sa iti ingrijesti bebelusul asa cum iti doresti.

studiu-dove

Baby Dove este diferit

Stiai ca pielea bebelusului se deshidrateaza de pana la cinci ori mai repede decat pielea unui adult?

De aceea, gama Baby Dove a fost special creata pentru pielea delicata a bebelusilor, avand la baza experienta si intreaga dedicare a brandului Dove pentru hidratarea si ingrijirea pielii.

Cu agenti de curatare ultra delicati si ¼ crema hidratanta, produsele Baby Dove nu doar curata delicat, dar si ingrijesc pielea bebelusului prin completarea lipidelor care se pierd in mod normal in timpul baitei. Astfel, produsele Baby Dove ofera ingrijire activa pentru a mentine in conditii optime bariera naturala de protectie a pielii bebelusului tau chiar din primele zile.

Gama Baby Dove Rich Moisture

Daca pielea bebelusului tau este normala sau uscata, atunci gama Baby Dove Rich Moisture este alegerea potrivita pentru curatarea si ingrijirea ei. Gama include sapun-crema, lotiune de spalare pentru par si corp, lotiune de corp, sampon, crema de protectie impotriva iritatiei de scutec si servetele umede cu un parfum delicat.

Produsele Baby Dove Rich Moisture sunt ajutorul ideal pentru a mentine nivelul optim de hidratare a pielii bebelusului.

gama-dove

Gama Baby Dove Sensitive Moisture

Gama Baby Dove Sensitive Moisture, fara parfum, este special creata pentru a te ajuta sa ai grija de pielea sensibila a bebelusului tau. Gama include lotiune de spalare pentru par si piele sensibila, lotiune emolienta hipoalergenica, servetele umede ce curata delicat si eficient pielea sensibila a bebelusului.

Pielea bebelusului tau va beneficia de cea mai buna ingrijire Dove cu noile produse Baby Dove hipoalergenice, cu pH neutru si cu formule fara lacrimi (lotiunile de spalare, samponul), fiind potrivite pentru nou-nascuti.

Ai incredere in intuitia ta! Baby Dove este alaturi de tine la fiecare pas: pentru ca nu exista mame perfecte, exista doar mame care aleg sa faca ceea ce cred ca este mai bine pentru bebelusul lor.

Baby Dove, ca sa-l ingrijesti asa cum iti doresti.

* Conform studiului global ,,Real mothers heard” realizat de Edelman Intelligence in 2016 in pietele din China, USA, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, India, pe un esantion reprezentativ de 6,000 de mamici care au cel putin un copil cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piele bebelus Ingrijirea pielii bebelusului Ingrijire piele bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre