Cum sa-ti ingrijesti acasa parul ca la salon

/ / Modificat: 2017-05-31
Cum sa-ti ingrijesti acasa parul ca la salon

Cu SYOSS parul este vizibil mai sanatos, mai rezistent si stralucitor, oferind ingrijire ca la salon chiar la tine acasa. Cu o actiune tripla inovatoare ce repara si reface structura interioara si exterioara a parului, sistemul revolutionar de ingrijire a parului cu efect reparator SALONPLEX cuprinde sampon, balsam, serum si tratament. Multumita acizilor minerali si organici care ajuta la refacerea micro-legaturilor din interiorul firelor de par, rezultatul este un par sanatos.

Ingrijirea necorespunzatoare, utilizarea unor tratamente ce contin substante chimice, expunerea repetata la caldura sau utilizarea placii iti pot deteriora parul in timp. Rezultatele negative se pot observa cu ochiul liber imediat: un par degradat, uscat, lipsit de stralucire si predispus la rupere si varfuri despicate. Sistemul revolutionar de ingrijire a parului de la SYOSS te ajuta sa reduci riscul de rupere a firului de par, iar acesta sa isi recapete aspectul sanatos. Noua gama de ingrijire SALONPLEX protejeaza parul impotriva substantelor chimice si a factorilor mecanici de stres pentru a obtine rezultate ca la salon la tine acasa.

syoss-salonplex

Noul SYOSS contine SALONPLEX, tehnologia profesionala ce repara firele de par degradate si reface structura interioara a firului de par. In plus, SALONPLEX fixeaza patrunderea ingredientelor in stratul cel mai profund al firului de par pentru a obtine rezultate de durata.

Dupa ce samponul curata intr-un mod delicat scalpul, balsamul descurca parul si il face pana de trei ori mai usor de aranjat in comparatie cu parul netratat. Serumul actioneaza imediat in profunzimea firului de par, redandu-i moliciunea si stralucirea. Gama SYOSS SALONPLEX ofera mult visatul par, exact ca la salon, fiind completata printr-un tratament cu efect reparator intens, care reda elasticitatea parului degradat din cauza colorarii si coafarii repetate.

Noua gama SYOSS SALONPLEX contine:

SYOSS SALONPLEX Sampon, 500 ml

Samponul reface milioanele de micro-legaturi deteriorate din interiorul firelor de par in fiecare zi*. Ultima revolutie in materie de ingrijire a parului.

SYOSS SALONPLEX Balsam, 500 ml

Balsamul face parul de 3 ori mai usor de pieptanat**.

SYOSS SALONPLEX Serum, 100 ml

Cu efect reparator imediat, serumul face parul moale si stralucitor.

SYOSS SALONPLEX Intensive Repair Treatment, 300 ml

Tratamentul reda elasticitatea parului degradat.

*La fiecare spalare
**In comparatie cu parul netratat

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire par femei Sfaturi ingrijire par Sanatatea parului

Articole recomandate

Citeste si despre