Cont la banca pentru juniorul tau

/ / Modificat: 2014-04-15
Cont la banca pentru juniorul tau

KidCONT, la Banca Transilvania

Unii spun ca e o moda, noi spunem ca devine din ce in ce mai mult o necesitate. Este vorba despre deschiderea unui cont bancar pentru juniori, care iti da siguranta necesara pentru viitor. Tocmai pentru ca mai tarziu poti folosi banii pentru scoala, facultate sau pentru ca vacantele copilului tau sa fie cat mai frumoase.

Primul cont bancar poate fi KidCONT, deschis la Banca Transilvania. Este o modalitate de economisire a parintilor pentru copii. In plus, este bine sa stii ca la cresterea acestuia poate contribui oricine: bunici, matusi sau prieteni, doar sa le spui de KidCONT.

Trei modalitati de a depune bani in KidCONT, contul care creste odata cu copiii

BT a venit recent cu o noutate absoluta pe piata, spre deosebire de alte oferte bancare: contul poate fi alimentat foarte usor, chiar si fara a veni la banca, doar sa ai la indemana cardul – fie BT, fie emis de alte banci. Dupa care este necesar sa accesezi platforma online www.kidcont.ro, pentru e alimenta contul prin card. Fara costuri.

Poti depune bani in cont inclusiv prin BT24 Internet Banking, prin transfer din contul tau in KidCONT. Sau se pot face depuneri in cont printr-o simpla vizita la oricare dintre sediile Bancii Transilvania. Sunt 550 in toata tara, in mod sigur una dintre agentii este si in vecinatatea ta.

Ce trebuie sa stii despre KidCONT?

KidCONT este un depozit pe care il poti deschide in lei sau in euro, cu acumulare si cu capitalizare anuala a dobanzii. Este constituit de parinte sau de imputerniciti, pe numele copilului, pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 18 ani, durata depinzand de varsta copilului. Dar, asa cum spuneam, poate contribui oricine pentru ca acesta sa creasca odata cu copiii: frumos si repede.

Pentru deschiderea unui KidCONT este necesara o suma de inceput, de 500 lei, respectiv de 100 euro, in functie de moneda in care este deschis contul. Dobanda este frumusica, de 4% / an pentru economiile in lei si de 2,25% / an pentru cele in euro, calculata inca din prima zi.

Ce documente trebuie sa ai la tine cand deschizi un KidCONT

Pentru a deschide un KidCONT la Banca Transilvania este necesar sa ai la tine un numar minim de documente, si anume:

  • actul de identitate (parinte / imputernicit)
  • certificatul de nastere / actul de identitate al copilului
  • daca este cazul: decizia de numire a tutorelui/curatorului, emisa de autoritatea tutelara.

Intra pe www.kidcont.ro

Daca intri pe www.kidcont.ro, Zanul BT si cateva animalute indragite de toti copiii te vor insoti – atat pe tine, cat si pe copilul tau – in frumoasa aventura a economisirii.

Siteul acesta este mult mai mult decat locul in care poti depune bani in contul copilului. De exemplu, te ajuta la organizarea evenimentelor pentru juniorul tau pentru ca de aici poti trimite direct invitatii catre cei dragi. In plus, daca le indici invitatilor detalii despre cont, tot prin intermediul siteului, cadoul acestora poate fi o depunere in KidCONT.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre