Conferinta de bune practici a parintilor din online

/ / Modificat: 2017-07-11
Conferinta de bune practici a parintilor din online

Social Media for Parents a ajuns la cea de-a cincea editie! Evenimentul organizat de Evensys va avea loc pe 19 iulie, la Hotel Caro Parc si va reuni comunitatea bloggerilor de parenting, dar si specialisti in comunicare.

In fiecare an, conferinta le ofera participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, modalitatile in care isi pot imbunatati relatia cu comunitatea, dar si oportunitatea de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

Subiecte de actualitate

In cadrul celor trei sesiuni interactive, participantii vor avea ocazia sa afle de la specialisti care sunt cele mai bune practici, exemplificate prin studii de caz relevante.

Prima sesiune (Parenting Trends) va oferi cadrul perfect pentru a aborda subiecte precum: educatia copiilor, nutritie, sanatate si abordarea financiara. A doua sesiune (Kids, Parents & Technology) urmareste sa ofere sprijin parintilor in asigurarea securitatii online si offline a copiilor, in timp ce ultima sesiune (Blog Talk) puncteaza etapele cheie pe care un blogger trebuie sa le urmeze pentru a-si duce blogul la urmatorul nivel.

Speakeri renumiti

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Urania Cremene (Parenting Trainer, Speaker and Coach, uraniacremene.ro), Gáspár György (Psihoterapeut relational/autor), Ana Nicolescu (Owner, Mamica Urbana), Laura Frunza (Blogger, LauraFrunza.com), Elisabeta Craciun (Blogger, Elacraciun.ro). Lista completa a speakerilor este disponibila pe site-ul oficial al evenimentului, www.socialmediaforparents.ro.

Solicita o invitatie gratuita sau urmareste conferinta live

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Cei care nu pot lua parte la aceasta editie a Social Media for Parents, pot urmari transmisiunea live pe site, pe 19 iulie. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.socialmediaforparents.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre