Cel mai mare brad de ciocolata din Romania, creat la Heidi ChocoWorld

/ / Modificat: 2013-12-18
Cel mai mare brad de ciocolata din Romania, creat la Heidi ChocoWorld

Ciocolata nu este niciodata prea multa, mai ales cand ia forma unui brad urias. Mai precis, cel mai mare brad de ciocolata din Romania tocmai a fost instalat in magazinul-concept Heidi ChocoWorld, unde poate fi admirat, alaturi de o multime de delicatese din ciocolata cu aroma de sarbatoare.

Impresionanta constructie dulce masoara 1,90 m inaltime, avand o latime de 1,20 m si, in varf, o stea de 35 cm, din ciocolata alba. Bradul Heidi cantareste 300 kg, echivalentul a 3000 tablete de ciocolata cu lapte sau, aproximativ, cat doi reni puternici de la sania lui Mos Craciun.

Bradul, realizat din cea mai fina ciocolata cu lapte, a beneficiat de toata maiestria si imaginatia ciocolatierilor Heidi. Zece oameni priceputi au lucrat la proiectarea si turnarea acestuia, timp de 8 zile. Cel mai dificil de produs a fost structura tridimensionala a bradului, astfel incat ciocolata sa isi pastreze forma, fara sa curga. Ingredientele folosite, atat la preparare, cat si la décor, sunt in intregime naturale, inclusiv colorarea ornamentelor fiind realizata din pudra de capsuni.

Heidi_ChocoWorld2
"Acest brad este cadoul pe care Heidi l-a creat pentru a multumi clientilor sai. Heidi este pe primul loc in topul celor mai de incredere branduri din Romania, conform ultimului studiu realizat de GfK National Brands & Private Labels Drivers si publicat in luna octombrie. Consumatorii au incredere deplina in calitatea marcii noastre si considera ca reusim sa satisfacem asteptari foarte inalte. Aceasta apreciere vine ca o rasplata a efortului nostru, dar si ca o mare responsabilitate in a mentine cele mai ridicate sandarde," a declarat Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director Heidi.

Heidi doreste sa aduca publicului larg produse de calitatea celor din confiseurii. De la pictarea manuala a figurinelor, caramelizarea nucilor si a alunelor, prepararea propriu-zisa a ciocolatei si a glazurilor pentru decor, pana la ambalarea bunatatilor finale.

Praline_Signature_Desserts
In perioada sarbatorilor, locurile de onoare din rafturile cu noutati Heidi sunt ocupate de produse special pregatite cu multa migala: Pralinele Signature si bradutii sau stelutele din ciocolata, decorate cu nuci caramelizate si banuti Florentine, preparati dupa o minutioasa reteta care presupune coacerea la cuptor a unui blat din migdale maruntite, amestecate cu caramel. Pralinele Signature, disponibile in cele doua variante, Dessert si Fruits & Nuts, se intrec pentru titlul de cel mai dulce cadou al anului.

Cupele de ciocolata ale Pralinelor Signature sunt umplute cu delicatese pentru gusturi variate: cappuccino, tiramisu, crème brule si caramel (in cutia Dessert) sau alune, cirese, fistic si cranberry (in varianta Fruits & Nuts).

Inaugurat pe 16 decembrie, cel mai mare brad din ciocolata din Romania va incanta privirile tuturor pasionatilor de ciocolata care se grabesc sa viziteze Heidi ChocoWorld pana la finalul anului 2013. Curiosii vor fi intampinati cu surprize delicioase si vor descoperi ca bucuriile au gust de ciocolata.

Heidi ChocoWorld este locul unde dorintele pot fi transformate pe loc in ciocolata. Magazinul-concept din apropierea Bucurestiului ii asteapta pe iubitorii de specialitati din ciocolata sa descopere cum se prepara cea mai fina ciocolata si le ofera posibilitatea de a si-o pregati singuri, folosind ingredientele favorite. Aici, vizitatorii fac cunostinta cu bogatia si varietatea sortimentelor din catalogul Heidi ChocoWorld, cu retetele originale si produsele speciale, oferite in editii limitate, exclusiv la ChocoWorld.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre