Castiga un scaun de masina pentru copilul tau impreuna cu Alinan

/ / Modificat: 2014-02-21
Castiga un scaun de masina pentru copilul tau impreuna cu Alinan

Gama iepurasului Alinan a fost creata special din dragoste pentru copilul tau, mizand atat pe fericirea micutului, cat si pe linistea parintilor sai.

Povestea iepurasului Alinan se bazeaza pe experienta adevarata a unei tinere farmaciste, mama a trei copii. De-a lungul timpului, tanara mamica si-a investit toata experienta, cunostintele si resursele, in scopul crearii unor produse sigure si eficiente pentru toate etapele de crestere si dezvoltare ale copiilor sai: Alinan Anticolici pentru alinarea durerilor, Alinan Vitamine si Minerale pentru oase si dinti sanatosi, Alinan Multivitamine pentru o dezvoltare armonioasa.

Pas cu pas, adaptat necesitatilor fiecarei etape de crestere, chintesenta produselor Alinan a fost extrasa din nevoia micutilor de a fi alinati si fericiti. Pentru ca, nu-i asa: Copii Fericiti inseamna Parinti Linistiti.

Pentru ca siguranta copilului tau este cea care primeaza, iepurasul Alinan te ajuta sa-ti mentii in siguranta micutul in calatoriile cu masina, dandu-ti ocazia sa castigi un scaun de masina.

In campania "Alinan – Copii Fericiti, Parinti Linistiti", iepurasul Alinan ofera 500 de scaune de masina pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 8 ani. Pentru a participa la tombola, vino in farmaciile partenere in perioada 22.01.2014 – 30.04.2014 si cumpara unul din produsele Alinan. La fiecare produs din gama Alinan achizitionat vei primi un talon pentru a te inscrie la tombola.

Decupeaza talonul completat cu datele personale si introdu-l in urna special amenajata, aflata in farmacie. Toate taloanele inscrise si completate corect vor participa la extragerea pentru cele 500 de scaune de masina.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze jumatatea de talon cu numarul bonului fiscal, data si stampila farmaciei, pentru validarea ulterioara a premiului, in cazul in care sunt desemnati castigatori.

Nu uita: mai multe taloane, mai multe sanse de castig!

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.alinan.ro si Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre