Carmen Bruma vine in premiera la Baby Boom Show!

/ / Modificat: 2014-10-31
Carmen Bruma vine in premiera la Baby Boom Show!

Nu rata intalnirea cu una dintre cele mai frumoase mamici vedete!

Pe data de 8 noiembrie, ora 12:00, Carmen Bruma ti-a dat intalnire la Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici, ce va avea loc in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa.

Ea iti va vorbi despre cum sa iti controlezi greutatea in perioada sarcinii, dar si cum sa ai un copil sanatos si iti va prezenta cartea sa "Jurnal de Gravida", care s-a vandut deja in peste 8.000 de exemplare. Nu rata intalnirea cu Carmen Bruma, care a acordat si un interviu in exclusivitate pentru Baby Boom Show.

Citeste mai departe interviul:

Baby Boom Show: Cum iti imaginai, inainte de a fi insarcinata, ca va fi perioada graviditatii si cum a fost, de fapt, pentru tine?

Carmen Bruma: Ma asteptam sa fie mai dificila, dupa cum imi fusese prezentata situatia, dar am fost convinsa intotdeauna ca un rol important in confortul sau disconfortul din aceasta  perioada  il are conduita pe care o adopti in cele 9 luni.

BBS: Care a fost cea mai mare temere pe care ai avut-o in legatura cu aceasta perioada?

C.B.: Mi-a fost teama de multe lucruri, dar important este ca temerile sa nu puna stapanire pe tine, sa pastrezi controlul, desi de multe ori pare dificil.  Mi-a fost frica, de exemplu, sa nu ma loveasca cineva din greseala sau sa nu alunec pe gheata.

BBS: Esti una dintre femeile care s-au ingrasat putin in timpul sarcinii. In plus, ai si revenit foarte repede la dimensiunile dinainte de sarcina. Ti-ai facut un plan de alimentatie dinainte de ramane insarcinata sau te-ai documentat pe parcurs?

C.B.: Am avut un plan initial de alimentatie, pe care l-am modificat pe parcurs. El se gaseste in cartea pe care am lansat-o in urma cu o luna "Jurnal de gravida – Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos", pe care o gasiti si la Baby Boom Show.

BBS: Ai avut "pofte de gravida"? Cum le-ai rezistat?

C.B.: Nu am avut. Cred ca acestea pot fi inlaturate sau stimulate prin autosugestie.

BBS: Cat timp ai facut sport pe perioada sarcinii si ce fel de programe ai facut in aceasta perioada? Au fost cele obisnuite sau special concepute pentru gravide?

 

C.B.: Mi-am facut singura un program de sport pe care l-am modificat in fiecare trimestru. In mare, am redus intensitatea exercitiilor cu 40-50%, am evitat sariturile, alergarea in trimestrul 3, abdomenele, am pus accent pe zona spatelui, picioarelor si pe exercitiile de tip Kegel.

BBS: Din afara pare ca in aceasta perioada ai facut totul "ca la carte". Te-ai consultat cu medici sau cu nutritionisti pentru a-ti crea planul de alimentatie in aceasta perioada sau ai folosit doar informatiile dobandite de tine in toti anii de cand esti interesata de alimentatia sanatoasa?

C.B.: M-am consultat cu medici, cu nutritionisti, am citit diverse carti si m-am bazat si pe experienta mea si a altor femei care au nascut inaintea mea.

BBS: Care ar fi cele mai importante 3 sfaturi pe care le-ai da femeilor gravide sau celor care isi doresc sa ramana insarcinate si pe care ai fi vrut sa ti le dea si tie cineva in aceasta perioada?

C.B.: 1. Nu fuma si nu bea alcool! 2. Daca ai facut sport inainte de sarcina si ai acordul medicului, continua! 3. Sanatatea viitorului copil si a ta depinde si de felul in care te alimentezi atunci cand esti gravida!

BBS: In urma cu o luna, ai lansat cartea "Jurnal de Gravida - Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos". Cum a fost primita de public? In cate exemplare s-a vandut pana acum?

C.B.: Cartea a fost foarte bine primita si le sunt recunoscatoare tuturor celor care au contribuit la asta. Am epuizat deja un tiraj de 8.000 de exemplare in 3 saptamani.

BBS: Cum ti-a venit aceasta idee, de a pune pe hartie experienta ta de gravida si apoi de a o publica? A inceput ca un simplu jurnal personal sau ai stiut de la inceput ca va fi o carte?

 

C.B.: Aveam de mult in cap aceasta idee, dar ea a devenit o certitudine abia dupa ce am nascut si am reusit sa-mi revin.

BBS: Cat de important este rolul taticului in aceasta perioada? Cum a fost in cazul tau?

 

C.B.: Este foarte important si am beneficiat de el.

Baby Boom Show va avea loc in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa, unde te asteapta cele mai mari discount-uri exclusive, oferite de expozanti numai pe perioada targului, o zana de mega distractie – FUN LAND, zeci de premii oferite la Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului – un kit de recoltare celule stem, in valoare de 1000 de euro, oferit de Biogenis, carucioare, scaune de masina pentru copii, mobilier pentru camera copilului, produse cosmetice pentru gravidute si copii etc., prezentari despre perioada graviditatii si cresterea copilului si invitati speciali precum Carmen Bruma si Monica Davidescu.

Pentru mai multe detalii despre ce vei gasi la targ, viziteaza www.babyboomshow.ro.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Facebook Kidex Baby Boom, pentru a fi la curent cu toate noutatile si stirile despre Baby Boom Show.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre