Caravana Monster Rabla - pentru periuta de dinti ajunge in sase orase din tara

/ / Modificat: 2017-06-27
Caravana Monster Rabla - pentru periuta de dinti ajunge in sase orase din tara

GSK Consumer Healthcare continua programul „Rabla pentru periuta ta” pentru al cincilea an la rand, printr-o experienta interactiva, indemnand parintii si copiii sa scape de periutele de dinti uzate! Pe parcursul editiilor anterioare, GSK Consumer Healthcare a inlocuit 40.000 de periute de dinti uzate cu unele noi.

Parte a campaniei Zambeste Romania, caravana “Rabla pentru periuta ta” va ajunge in sase orase din tara in perioada 17 iunie – 22 iulie 2017 sub denumirea de „Monster Rabla” si isi propune sa inlocuiasca 10.000 de periute de dinti vechi cu altele noi, sa ofere informatii si materiale educationale cu privire la igiena orala si cupoane de reducere pentru pasta de dinti.

Sub umbrela celei de-a sasea editii a campaniei Zambeste Romania, GSK Consumer Healthcare organizeaza, pentru al cincilea an consecutiv, programul „Rabla pentru periuta ta”, sub denumirea „Monster Rabla”, indemnand parintii si copiii sa aiba grija de igiena orala si sa lupte impotriva problemelor dentare - personificate, spre atractia copiilor, sub forma de monstri.

„O buna igiena orala presupune schimbarea periutei de dinti la trei luni, asa cum recomanda medicii dentişti, insa in Romania media schimbarii periutei de dinti este ingrijoratoare, respectiv o data la 1,3 ani. Prin derularea acestui program ne dorim sa transformam, prin joaca, obiceiurile gresite in comportamente sanatoase. Astfel, am decis ca anul acesta sa dam programului ‚Rabla pentru periuta de dinti’ un suflu nou, mai ‚cool’, imprumutat din universul vizual si imaginar in care copiii se regasesc, adaugand patru personaje noi in povestea Zambeste Romania si punand la dispozitia copiilor un spatiu interactiv in care sa inveţe despre sanatatea orala”, menţioneaza Sylwia Piankowska, General Manager, GSK Consumer Healthcare Romania si Balcani.

Sustinuta de brandurile de igiena orala Aquafresh, parodontax, Sensodyne si Corega, caravana „Monster Rabla” va fi gazduita de sase orase din tara: Bacau, Sibiu, Galati, Pitesti, Craiova si Oradea. Timp de cate o zi, participantii vor primi periute de dinti noi in schimbul celor vechi, cupoane de reducere pentru pasta de dinti*, dar si informatii utile si materiale educationale privind sanatatea orala si ingrijirea corecta a dintilor.

Calendarul ”Monster Rabla”

Caravana „Monster Rabla” va fi prezenta in perioada 17 iunie – 22 iulie 2017, in urmatoarele orase, dupa cum urmeaza:

• Bacau: sambata, 17 iunie in intervalul 10:00 - 19:00
• Sibiu: sambata, 24 iunie in intervalul 10:00 - 19:00
• Galati: sambata, 1 iulie in intervalul 10:00 - 19:00
• Pitesti: sambata, 8 iulie in intervalul 10:00 - 19:00
• Craiova: sambata, 15 iulie in intervalul 10:00 - 19:00
• Oradea: sambata, 22 iulie in intervalul 10:00 - 19:00

Caravana vine in intampinarea consumatorilor cu activitati interactive, materiale educationale, dar si multe surprize. Mai mult, cei mici se vor putea antrena in lupta impotriva „monstruletilor” participand la jocurile pregatite special pentru ei la fata locului.

Caravana “Monster Rabla” face parte din campania Zambeste Romania, ajunsa la a sasea editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 140.000 de beneficiari directi, 70.000 de copii au participat la ore de igiena orala, prin campania educationala desfasurata in scoli si gradinite, 40.000 de periute de dinti uzate au fost shimbate cu altele noi prin programul Rabla pentru periuta de dinti”, peste 40.000 de euro directionati catre tratamente stomatologice pentru copii din comunitatile defavorizate Salvati Copiii; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie. Puteti afla mai multe detalii despre activitatile din cadrul campaniei urmarind website-ul www.zambesteromania.ro. Regulamentul complet al programului “Monster Rabla” este disponibil, in mod gratuit, pe www.zambesteromania.ro si pe pagina de Facebook Zambeste Romania.

Marci detinute de sau licentiate societatilor din grupul GSK.
*Cupoane de reducere pentru pastele de dinti din gama Aquafresh Complete Care, Aquafresh Extreme Clean, Aquafresh Milk Teeth, Aquafresh Little Teeth, Aquafresh Big Teeth, parodontax Fluoride si Sensodyne Fluoride

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre