Boromir a deschis portile Fabricii de Amandine

/ / Modificat: 2013-12-06
Boromir a deschis portile Fabricii de Amandine

Luna cadourilor ii intampina pe cei mari si pe cei mici cu noi bucurii dulci de la Boromir, o data cu lansarea gamei de dulciuri sub brandul Fabrica de Amandine.

Tort_alba-ca-zapada

O echipa de cofetari priceputi transforma, zi de zi, cele mai proaspete ingrediente in deserturi delicioase cu crema de nuca si ciocolata, crema de portocale sau crema de lapte, decorate cu fulgi speciali de ciocolata. Le vei indragi, pur si simplu.

Boromir_Fabrica-de-Amandine 

Poti descoperi deja in magazine primele produse marca Fabrica de Amandine dupa eticheta roz ce poarta elegant numele fiecarui sortiment: Tort amandina, Tort cu nuci, Tort Alba ca Zapada, Tort Orange, Cremsnit Napolean, Tort Mokacino.

Traditia Boromir in fabricarea deserturilor delicioase a inceput in urma cu 20 de ani, in Ramnicu Valcea. De atunci, cei mai buni si experimentati cofetari si patiseri au impartasit arta prepararii deserturilor, dar si pasiunea lor, intregii echipe Boromir pentru ca astazi sa te bucuri de un portofoliu variat de produse de care nu te mai poti satura. Delicioasele torturi si prajiruri din gama Fabrica de Amandine se gasesc in hypermarketurile din retelele Carrefour si Penny.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre