ADDA lanseaza Am grija de noi, o dedicatie pentru viitoarele mamici

/ / Modificat: 2017-10-13
ADDA lanseaza Am grija de noi, o dedicatie pentru viitoarele mamici

ADDA si DespreAlcool.ro lanseaza piesa "Am grija de noi", o melodie emotionanta care le indeamna pe viitoarele mamici sa fie responsabile si sa nu consume alcool in timpul sarcinii. Piesa are o orchestratie speciala, fiind construita pornind de la sunetul batailor de inimioare ale bebelusilor din burticile viitoarelor mamici.

"Ma bucur ca fac parte din acest proiect minunat, mai ales ca am devenit mamica si stiu ce inseamna grija si dragostea pentru copilul meu. Nu am facut niciodata excese, cu nimic, iar cand am ramas insarcinata mi-am dat seama ca sunt 100% responsabila de viata care creste in mine. Toate deciziile pe care le iau in viata, le iau gandindu-ma la copilul meu. Pentru ca vreau sa fie bine din toate punctele de vedere. Si vreau sa ii fiu exemplu. Pentru ca, vrem nu vrem, copiii sunt oglinda parintilor", declara ADDA.

Piesa este un indemn la responsabilizare, dedicat viitoarelor mamici. “Am grija de noi” s-a lansat miercuri, 11 octombrie, pe canalul de YouTube ADDA Official si pe platforma DespreAlcool.ro si face parte din campania #9cu0 (9 luni cu 0 alcool), care, impreuna cu experti, specialisti si personalitati, printre care si Dana Rogoz, atrage atentia viitorilor parinti asupra riscurilor mari asociate consumului de alcool in timpul sarcinii.

"Sunt foarte bucuroasa ca sunt ambasadoare a campaniei #9cu0 si ca prin actiunile mele pot ajuta ca mesajul “9 luni cu 0 alcool” sa ajunga la cat mai multe viitoare mamici. De exemplu, impreuna cu colegii mei de la Teatrul Godot, am reusit sa ajungem cu mesajul de responsabilizare la peste 1.600 de oameni care au venit sa vada piesa de teatru 30+ si continui cu drag acest demers.", a declarat Dana Rogoz, referindu-se la alte actiuni din cadrul campaniei.

Alcoolul consumat in timpul sarcinii poate avea consecinte grave asupra bebelusului, dar si asupra mamei. Printre posibilele riscuri se numara avortul spontan, nasterea prematura sau intarziata sau probleme grave de dezvoltare a bebelusului. Cercetarea realizata intr-o comunitate pilot arata ca peste un sfert dintre femeile participante considera ca o cantitate mica de alcool consumat ocazional, in timpul celor 9 luni de sarcina, nu dauneaza mamei sau viitorului bebelus. Prin campania #9cu0, platforma DespreAlcool.ro isi propune sa schimbe aceasta perceptie.

"Sunt onorat ca ADDA si echipa DeMoga Music au raspuns cu entuziasm invitatiei noastre de a transmite un mesaj atat de important prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului am facut eforturi considerabile pentru a ajunge cu acest mesaj la cat mai multi viitori parinti. Sunt convins ca prin aceasta melodie vom putea contribui la informarea si mai multor parinti si la prevenirea riscurilor ce pot aparea la viitorii bebelusi.", a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus Breweries.

"Am grija de noi" este produsa in studiourile DeMoga Music de catre Marius Moga si Marius Mirica. Muzica si versurile sunt compuse de Marius Moga, Marius Mirica si ADDA, iar videoclipul este realizat in regia lui Codrin Roibu.

Mai multe detalii despre campania #9cu0 si despre riscurile asociate consumului de alcool pe perioada sarcinii puteti afla accesand platforma DespreAlcool.ro, dezvoltata de Ursus Breweries. In 2013, compania a lansat o campanie de informare despre riscurile consumului de alcool in timpul sarcinii. In 2015, campania a fost extinsa atat la nivel de mesaj de responsabilitate plasat pe produsele sale, cat si prin diferite activitati si materiale de informare distribuite in toata tara, in cadrul campaniei "9 luni cu 0 alcool".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre