3 magazine online in festivalul reducerilor

/ / Modificat: 2015-11-20
3 magazine online in festivalul reducerilor

In toata aceasta frenezie a cumparaturilor si discount-urilor scrise cu fonturi care mai de care mai tipatoare, probabil doar cei mici mai au timp sa isi puna intrebari. O intrebare perfect integrata in peisaj ar putea fi legata de ce Black Friday.

De fapt, de ce “black” pentru ca limitele zilei de vineri au fost depasite demult. Ei bine, povestile spun ca, in Statele Unite, locul de bastina al acestei sarbatori, in secolul XIX comerciantii obisnuiau sa isi marcheze in registrele de activitate, cu rosu zilele neprofitabile, si cu negru cele in care ieseau pe plus.

Este usor de inteles, de aici, ca, o data cu deschiderea sezonului cumparaturilor de Craciun niciun vanzator nu mai avea nevoie de cerneala de culoare rosie. Pentru unii dintre ei afacerile deveneau atat de profitabile in aceasta perioada a anului incat nu mai conta ca au iesit in pierdere in fiecare luna pana atunci.

Probabil nici comerciantii romani nu sunt foarte departe de asta pentru ca, dupa cum spune un studiu realizat de Digital Workforce, agentia de marketing digital, 7 din 10 romani au declarat ca intentioneaza sa cumpere cel putin un produse de Black Friday.

Nu stiu cum va descurcati voi, mamicilor, cu toata multitudinea asta de oferte, dar noi va lasam aici 3 magazine online pentru parinti.

Noriel, brandul de jucarii pentru copii vine cu oferte de pana la 70% la majoritatea produselor sale. Daca, totusi, intentionati sa va faceti si voua un cadou folosindu-va de reducerile unui magazin pentru cei mici, un scaun auto copii poate fi o alegere foarte buna pentru mai multa liniste si siguranta in trafic.

Parintii cu copii ceva mai mari trebuie sa isi foloseasca toate resursele creative pentru a veni in intampinarea dorintelor celor mici. Trecand peste sectiunea de oferte turistice, electronice, electrocasnice sau fashion de pe site-ul de discount-uri scotianul.ro, sectiunea "Lumea copiilor" poate constitui o buna sursa de inspiratie. De trotinete la saniile pentru copii de la scotianul.ro, magazinul online merita accesat zilele acestea.

Daca va decideti asupra unei sanii pentru partiile de iarna aceasta, am face bine sa ne amintim de propriile noastre copilarii si de faptul ca o sanie are nevoie de o sfoara pentru a putea fi luata pe partie. Sfori, plase de pescuit pentru pasionati, plase pentru terenul de sport sau cu aplicatie in agricultura, toate pot fi gasite pe romnets.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre