Costume haioase de Halloween pentru intreaga familie

/ / Modificat: 2014-10-14
Costume haioase de Halloween pentru intreaga familie

Desi fiecare membru al familiei are preferintele proprii cand vine vorba de personajele in care sa se deghizeze in noaptea de Halloween, anul acesta, puteti urma o "reteta" noua de costume. Alegeti o tema, un film sau desen animat si costumati-va fie toti la fel, fie in personaje diferite, insa avand grija ca toate sa fie din aceeasi "poveste".

halloween-copii

Aveti ocazia de a va transforma in membrii familiei Flinstone, in personajele din Alice in Tara Minunilor sau intr-o familie de supereroi. Iata cateva idei simpatice care va pot face cu ochiul pentru costumatia intregii familii, in acest an!

Alice in Tara Minunilor

alice-costume

"Lumea de jos" din celebra poveste "Alice in Tara Minunilor" va pune la dispozitie o gama bogata de personaje in care puteti deghiza cu totii de Halloween, de la bebelus si pana la cel mai varstnic bunic sau strabunic al familiei. Pe langa Alice si Palarierul cel Nebun, care sunt personajele principale ale povestii, membrii familiei pot opta si pentru Iepurele de Martie, Pisica Cheshire, Regina Rosie, Soricica sau Valetul de Cupa.

Familia Flinstone

flinstone-costume

Daca epoca de piatra si experientele primitive va inspira cel mai mult pentru costumele din noaptea de Halloween, atunci personajele Familiei Flinstone reprezinta sursa ideala de inspiratie pentru costume. Fred, Barney, Wilma, Betty, Dino, Pebbles si Bamm Bamm sunt personajele simpatice in care poti deghiza atat catelul, cat si copiii si prietenii din preajma voastra.

Personajele din Mary Poppins

mary-poppins-costume

Daca una dintre povestile preferate ale copiilor este cea a guvernantei cu puteri miraculoase Mary Poppins, atunci transforma seara de Halloween intr-o scena pe care sa se perinde personajele povestii: Dl Banks, fratii Jane si Michael si bineinteles, guvernanta Mary. 

Familia Batman

batman-costume

Transformati-va in noaptea de Halloween intr-o familie de supereroi. De la mic la mare, imbracati mantia si costumele unora dintre cei mai indragiti eroi de poveste: Batman si Robin, dar nu uitati nici de celelalte personaje fascinante: Batgirl, Nightwing, Comisarul James Gordon etc.

Dorothy si prietenii ei din "Vrajitorul din Oz"

vrajitorul-din-oz

Lumea fermecata din taramul de basm Oz poate deveni o sursa de inspiratie grozava pentru costumele familiei de Halloween, in acest an. Impartiti-va "rolurile" si costumati-va cu totii in Dorothy, Sperie-Ciori (omul din paie), Leul cel Las, Omul de Tinichea, Toto (catelul) si mergeti la colindat in grup.

Familia Adams

familia-adams

Daca vreti sa patrundeti cu adevarat in spiritul sarbatorii de Halloween, atunci deghizati-va cu totii in membrii familiei Adams - Morticia, Gomez, Unchiul Fester, Thing, Pugsley, Wednesday etc. Nu uitati sa va decorati si casa in stilul castelului in care locuiau ciudatii membri ai familiei Adams, pentru a oferi autenticitate deghizarii voastre.

Familia "minionilor" din Despicable Me

Despicable-Me-halloween

Daca animatia "Despicable me" a facut furori printre copiii din familia ta si toate juariile, desenele si rechizitele lor sunt "insemnate" cu abtibilduri si etichete cu simpaticii minioni, este clar ca nu puteti rata ocazia de a va deghiza in aceste personaje de Halloween.

Alba ca Zapada si cei 7 pitici

alba-ca-zapada-costume

Daca familia ta este numeroasa si reusiti sa strangeti laolalta cel putin 7 copii, atunci va puteti deghiza in personajele din povestea Alba ca Zapada. Este o fictiune bogata in numeroase personaje ce pot servi drept sursa de inspiratie pentru costumele de Halloween. In plus, reprezinta si optiuni mai putin inspaimantatoare de costumatii, mai ales daca aveti multi copiii foarte mici prin preajma.

Familia personajelor Star Wars

star-wars-costume

Teleportati-va pentru o noapte in spatiul cosmic si traiti atmosfera din "Razboiul Stelelor" deghizandu-va in principalele personaje ale productiei cinematografice care a facut furori in toata lumea. Experimentati viata "printre stele" costumandu-va in Darth Vader, printesa Leia, Chewbacca, Yoda sau Ezra Bridger.

Mai cunosti si alte idei de costume de Halloween pentru intreaga familie? Voua care va plac cel mai mult si in ce aveti de gand sa va deghizati in acest an? Spune-ne ideile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume halloween Costume halloween copii

Articole recomandate

Citeste si despre