7 costume de Halloween nepotrivite pentru copii

/ / Modificat: 2012-10-26
7 costume de Halloween nepotrivite pentru copii

Costumele de Halloween pentru copii care sunt considerate neadecvate sau scandaloase sunt acele tendinte sexi, vulgare si nocive pentru dezvoltarea lor emotionala. Nu lasa ca fantomele prietenoase, printesele sau supereroii sa fie inlocuiti cu costume minuscule care lasa totul la vedere, grafitti, deghizari excentrice de tip Lady Gaga, sau vulgare in genul iepurasului Playboy, paiatei ori pisicutei senzuale.

costume_nepotrivite_halloween

Fata Graffiti

costum_graffiti

Aceasta idee nonconformista de deghizare a fetitei tale poate incuraja obiceiuri si modele de comportament nocive in dezvoltarea ei. Tatuarea pielii (chiar si temporara sau cu substante inofensive) ar putea deschide apetitul micutei pentru realizarea unui tatuaj adevarat mai tarziu, in copilarie sau adolescenta, iar modelul de haine ales nu este o idee tocmai stralucita.

Lady Gaga

costum_lady_gaga

Oricat de talentata si interesanta ar fi pentru designeri celebri in materie de moda, stilul ales de cantareata nu este unul potrivit pentru a fi insuflat unei fetite de cativa anisori.

Diva are un stil vestimentar mult prea sexy, chiar scandalos, pentru a putea fi adoptat de un copil mic - multe piese transparente, haine din carne sau chiar aparitii in chiloti. Esti sigura ca vrei ca micuta ta sa adopte acest stil?

Paiata

costum_paiete

Oricat de la moda ar fi paietele si hainutele stralucitoare, dresurile de tip plasa si tocurile cui, micuta ta de cativa anisori nu trebuie sa faca cunostinta cu ele in debutul copilariei ei.

Aspectul oferit de acest ansamblu de piese vestimentare este unul degradant si vulgar. Toate aceste idei alaturate o tranforma intr-o mica paiata a vremurilor moderne.

Austin Power

costum_austin_powers

Oricat de celebru ar fi sau interesant ar parea acest personaj-spion, nu este o idee buna pentru costumul baietelului tau. Un costum, fie el de Halloween sau cu alta ocazie, are o poveste. Iar micutul tau te poate intreba cine era, ce facea si cu ce se ocupa acest personaj. Nu vrei sa fii nevoita sa ii raspunzi cu se indeletnicea si ce spunea Austin, care folosea numai cuvinte si aluzii tendentioase si chiar vulgare la adresa femeilor.

Majoreta gotica

costum_gothic

Ansamblul de moarte, machiaj funebru si misterios, haine in culori inchise si infricosatoare face parte din tabloul clasic al Halloween-ului, dar nu este o idee buna in dezvoltarea emotionala a fetitei.

Ai de-a face cu o problema delicata care poate isca probleme mai tarziu. Trecerea de la gotic la un stil hard rock sau chiar emo nu este foarte mare, iar nu peste putin timp te-ai putea trezi ca micuta ta, pe care o vedeai ca pe o printesa, este din ce in ce mai interesanta de stilul vestimentar gotic si de muzica sinistra a unor rockeri agresivi.

Clovn Psycho

pisicuta_petrecareata

Clovnii clasici nu sunt genul de personaje inspaimantatoare pentru a intra in tematica Halloween-ului, dar sunt colorati, haiosi si sunt prietenii celor mici.

Insa daca il transformi intr-o creatura morbida si psihotica si cu o tinuta inspaimantatoare, vei accentua o fobie a copilului fata de acesta sau daca nu o avea, i-o vei crea acum. Cu o asemenea prezentare s-ar putea sa ramana cu adevarat marcat si sa nu se mai apropie vreodata de un clovn, in ciuda inofensivitatii lor.

Pisicuta petrecareata

Cu siguranta nu iti doresti sa iti tranformi fetita ta inocenta intr-un iepuras Playboy de Halloween, dar cu alegerea unei costumatii in genul pisicutei sexy nu esti foarte departe de ideea pe care vroiai sa o ocolesti. Este o deghizare mult prea indecenta si vulgara pentru un copil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume halloween Costume halloween copii Halloween copii

Articole recomandate

Citeste si despre