Teatrul Excelsior, un inceput de stagiune furtunos

/ / Modificat: 2011-10-10
Teatrul Excelsior, un inceput de stagiune furtunos

vrajitorul-oz

Dupa ce, in luna mai, noua sala a Teatrului Excelsior, din strada Academiei nr. 28, a fost inaugurata cu premiera Vrajitorul din Oz, inceputul de stagiune se dovedeste a fi furtunos prin prezentarea acestui spectacol in cadrul a doua festivaluri de teatru cu prezenta internationala.

Astfel, miercuri, 28 septembrie, ora 12.30, Vrajitorul din Oz se va afla pe malurile Dunarii, fiind prezentat spre vizionare spectatorilor braileni la Sala Centrului Cultural, in cadrul Festivalului International de Teatru "Zile si nopti de teatru european la Braila", care este organizat de Teatrul "Maria Filotti" din Braila si se desfasoara in perioada 24 septembrie – 2 octombrie 2011.

Intors acasa, spectacolul se afla si in programul Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1000, 100.000 de povesti", aflat la a VII-a editie, si al carui principal organizator este Teatrul pentru copii "Ion Creanga". Spectacolul Vrajitorul din Oz va fi prezentat marti, 4 octombrie, ora 10.00, chiar la sediul din strada Academiei nr. 28.

vrajitorul-din-ozInainte insa de a pleca spre Braila, spectacolul se mai joaca o data in sala teatrului, duminica, 25 septembrie, la ora 11.00. Actorii trupei, care interpreteaza povestea micutei Dorothy ajunsa pe meleaguri straine, va invita sa nu ratati ocazia de a va intalni cu Sperietoarea, Omul de Tinichea, Leul cel Las, vrajitoarele bune sau rele, cu Regele Maimutelor sau chiar cu insusi Marele Vrajitor Oz.

Veti avea ocazia sa ii revedeti pe Annemary Ziegler, Paula Sorescu-Lucian, Silvana Ionescu, Lari Georgescu, Ciprian Cojenel, Mihaela Coveseanu, Robert Radoveneanu, Cosmina Dobrota, Stefania Dumitru, Robert Robert Emanuel, Pavel Barsan, Daniela Ionita, Tudor Parvu, Raluca Botez, Magda Condurache, Iulia-Diana Samson, Veronica Popescu si Dragos Ianosi. Regia spectacolului este semnata de Petre Bokor, muzica este cea din celebrul film hollywoodian a lui Harold Arlen, decorurile sunt create cu multa maiestrie de regretatul Mihai Madescu, iar costumele ii apartin Luanei Dragoescu. Nu va lipsi nici catelului Yoko, intr-o aparitie extraordinara!  

Teatrul Excelsior va asteapta cu emotie si cu mult drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre