Faceti cunostinta cu Dusty, personajul principal din Planes

/ / Modificat: 2013-08-19
Faceti cunostinta cu Dusty, personajul principal din Planes

In fiecare an abia asteptam cu totii vara si vacantele, dar in acest an avem un motiv foarte bun sa asteptam cu nerabdare toamna, pentru ca incepe pe un ton vioi si vesel, cu lansarea pe marile ecrane a unei noi animatii Disney  - "Planes" ("Avioane"). Animatia are premiera pe 6 septembrie 2013, va fi disponibila in varianta 3D dublata in limba romana si este continuarea iubitei animatii "Cars", dar de aceasta data personajele, niste avioane tare haioase, se intrec printre nori, si nu pe pamant.

Planes-Avioane

Personajul principal al filmului – Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu) – este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar, pana atunci, va invitam in exclusivitate in universal Planes.

In fiecare saptamana veti gasi pe www.copilul.ro descrierea unui personaj din film. Va incurajam sa le faceti cunostinta copiilor vostri de acum cu simpaticele avioane, sa aiba timp sa se imprieteneasca.

Incepem, desigur, cu personajul principal, Dusty

Dusty (Stropi)

Vocea originala: Dane Cook

dusty-planes

Dusty este un avion cu asteptari mari – la propriu. Un avion ultra-usor de stropit recolte, cu o singura elice, se imagineaza cu mult avant alaturi de eroii sai mai sus zburatori intr-o cursa internationala. Nu este construit pentru curse de avione, dar asta nu-l opreste din a-si urma visul, desi frica de inaltime s-ar putea sa-l descurajeze putin.

Ajutat de prietenii sai, dar si de un veteran foarte intelept din cel de-al doilea razboi mondial, Dusty decoleaza catre aventura vietii lui mergand elice-n elice cu ceilalti campioni si indraznind sa atinga inaltimi la care nici nu spera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre