Aniversarea copilului, idei noi si creative pentru a-l sarbatori

/ / Modificat: 2014-04-25
Aniversarea copilului, idei noi si creative pentru a-l sarbatori

Aniversarea copilului este un eveniment important al familiei, un motiv de sarbatoare, relaxare si amuzament, dar si de strangere de amintiri minunate de-a lungul anilor. Sa ii faci un tortulet dragut, sa chemi 2-3 copii la el si sa primeasca cadouri este destul de frumos si dragut, dar si-au cam pierdut farmecul in timp. Copiii au nevoie tot timpul de diversitate pentru a nu se plictisi.

Copilul tau se bucura de fiecare zi de nastere in care este in centrul atentiei, dar ce ar fi ca incepand de anul asta sa il surprinzi si sa creezi cateva traditii speciale de care sa va bucurati impreuna. Ce mare ii va fi surpriza si cum ii va creste inima de bucurie!

Scufunda-l in baloane in dimineata aniversarii lui

Daca micutul tau are implineste 3 sau 4 anisori se va bucura tare mult si va fi placut surprins sa vada atunci cand se trezeste ca aproape inoata in zeci de baloane. Camaruta lui va prinde culoare si iz de sarbatoare, iar tu nu vei ezita sa il trezesti cu cele mai calde urari si cei mai savurosi pupici!

Faceti impreuna invitatii personalizate pentru participantii la petrecere

Pune copilul, daca este suficient de maricel sa stie sa scrie sau sa deseneze, sa faca invitatii personalizate pentru toti participantii la petrecere. Acest lucru inseamna fie sa deseneze ceva dragut, fie sa scrie un text si sa personalizeze cu amprenta degetelor lui si cu sclipici si alte dichisuri.

Trimite invitatii inedite facute de tine participantilor la petrecere

Daca copilul e prea mic pentru a putea participa la realizarea invitatiilor, atunci fa-le tu. Impresioneaza-ti rudele si prietenii cu cateva invitatii online, dar si print in care sa scrii un mic textulet cu povestea de viata a celui mic de pana acum si ataseaza si o fotografie a lui recenta, cat mai amuzanta. Cei dragi vor ramane impresionati de metoda ta inedita de a-i invita!

Retraiti celor mai importante momente din copilaria lui

Cu fiecare an care trece amintirile haioase si reusitele copilului tau se impregneaza din ce in ce mai mult in memorie. Nu le pastra acolo, ci da-le viata la fiecare aniversare a lui. Fie rezervi un moment special in petrecere pentru a istorisi povestea vietii lui (aratand si fotografii) si ce a mai realizat el in ultimul an, fie iti rezervi un moment special cu micutul de ziua lui in care sa ii reamintesti mereu cum s-a nascut, cum arata, ce facea si alte momente amuzante din cresterea lui.

Faceti albumul tuturor aniversarilor lui

Fa-i cadou un carnetel special in care la inceput vei nota tu cateva randuri sau vei lipi fotografii de la aniversarile din perioada de bebelus. Iar de indata ce micutul Picasso manuieste cat de cat creioanele colorate pune-l pe el sa marcheze fiecare aniversare cu cate un desen special pe care il lipiti impreuna in album. Peste ani, vor deveni o amintire de nepretuit!

Tranforma daruirea cadourilor intr-un joc

Cu siguranta i-ai cumparat mai multe cadouri. Nu te-ai putut abtine sa nu o faci. Impacheteaza-le separat si acsunde-le prin casa. Apoi, joaca-te cu micutul tau indrumandu-l in vanatoarea de cadouri. Ce va veti mai distra impreuna!

Organizati o petrecere tematica

Daca prichindelul tau este maricel cu siguranta ca are un erou favorit. Fie ca e vorba de Winnie-the Pooh, Scooby-Doo sau Spiderman, micutul tau va dori probabil sa faca o petrecere cu aceste personaje in prim plan. Fa-i pe plac si roaga invitatii sa respecte tematica si sa aduca cate ceva sau se imbrace in specificul ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aniversare copil Zi nastere bebelus Petrecere zi nastere copii

Articole recomandate

Citeste si despre