Zurlandia isi ia la revedere pana anul viitor

/ / Modificat: 2017-06-20
Zurlandia isi ia la revedere pana anul viitor

Prima editie a Festivalului Familiei Zurlandia, ce a avut loc pe 17 si 18 iunie, s-a incheiat dupa 2 zile in care 80 de mii de metri patrati de pe Domeniului Stirbey s-au transformat in cel mai mare teren de joaca pentru copii si parinti.

Cu toate ca vremea nu a fost deloc prietenoasa, mii de copii si parinti au pasit in Zurlandia in cele doua zile. Vremea urata si ploaia nu i-au tinut departe pe cei care si-au dorit sa se intalneasca cu Gasca Zurli. Cea mai iubita trupa de animatie pentru copii a sustinut 3 reprezentatii ale spectacolului Cinghilinghi, jucat in premiera nationala pe scena Zurlandia.

zurlandia-eveniment

Magi-Marian-Rilea

Mirela-Retegan-Zurlandia

2 zile, 5 scene, zeci de spectacole de teatru, artisti invitati din toate colturile tarii si din Republica Moldova, spectacole de magie, ateliere de creatie, workshop-uri de parenting si demonstratii de Kendama. Una din surprizele care i-a incantat pe copii a fost ca au intrat in cea mai mare familie de vedete, in Antena PlayGround. Au prezentat in direct stirile Observator, alaturi de prezentatorii Antena 1, in studioul special amenajat de Observator pe Domeniul Stirbey. O alta supriza a fost ca s-au putut urca in super balonul cu aer cald. Invitatul special al festivalului a fost Smiley.

smiley-zurlandia

“Doua zile in care Dumnezeu mi-a mai aratat inca o data ca el e seful. Simt recunostinta pentru fiecare omulet care a venit sa ne arate dragostea. Simt recunostinta pentru fiecare om din echipa mea. Simt mai mult ca oricand ca Zurli este cea mai frumoasa poveste scrisa de mine si toti oamenii care fac parte din ea. Va multumesc voua, parintilor minunati care astazi ne-ati aratat din nou cat suntem de iubiti. Ne-ati coplesit cu dragostea voastra si eu nu pot sa spun decat MULTUMESC! Povestea merge mai departe. Si noi stim mai bine decat multi alti oameni ca povestile se scriu fila cu fila. Aceasta a fost prima pagina. ”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Gastii Zurli.

Povestea merge mai departe. Zurlandia multumeste tuturor celor care i-au trecut pragul, parintilor si copiilor frumosi care au fost alaturi de noi in aceste zile. Multumim Antena Group si Radio ZU. Multumim sponsorilor care au fost alaturi de noi in aceasta poveste frumoasa si care au colorat Zurlandia: Caroli, Cavit, Banca Transilvania, Lego, Green Sugar, Aqua Carpatica, Tedi, NHR AgroPartners, Sigurec, Teracomm. Multumim Jandarmeriei Romane, Romanian Security Systems, tuturor partenerilor, colaboratorilor si invitatilor. Multumim Ambasadorilor Zurlandia, cei care ne-au ajutat sa facem cunoscuta cea mai frumoasa poveste despre copiii si parintii din Romania. Alaturi de voi am creat cea mai colorata si frumoasa tara, Zurlandia!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli Evenimente 2017 Activitati distractive vara copii Evenimente pentru copii Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre