Zarzavat - atelier de croitorie pentru copii

/ / Modificat: 2017-05-25
Zarzavat - atelier de croitorie pentru copii

Puterea zarzavatului vine pe 28 mai, ora 11:00 la Therapy! Pentru ca vrem sa-i imprietenim inca de mici cu verdeturile si cu rolul lor important in alimentatie, am creat atelierul Zarzavat - Atelier de croitorie pentru copii. Le vom desena dupa imaginatia noastra, vom crea tipare si apoi vor prinde viata cu ajutorul fetrului.

Atelierul de croitorie este gandit si structurat sa ajute la dezvoltarea increderii in sine prin parcurgerea intregului traseu (de la idee la obiectul realizat). Pe langa faptul ca cei mici vor petrece duminica intr-un mod relaxant si creativ, se vor distra si isi vor dezvolta imaginatia, in timp ce vor invata lucruri noi. Tot aici vor avea ocazia sa isi puna in practica propriile idei, pe care le vor transforma ulterior in jucarii cu care vor pleca acasa.

Varsta recomandata: + 3 ani

Pret bilet: 60 de lei (pretul include toate materialele necesare)*

Fondurile obtinute vor ajuta la sustinerea intreprinderii sociale Atelier Simplus.

In atelierul Simplus realizam jucarii dupa desenele copiilor, jucarii de serie (avand la baza schitele unui designer roman) si huse pentru laptopuri, tablete si telefoane. Lucram doar cu materiale textile: bumbac sau fetru. Folosim si resturi de materiale textile provenite de la producatori sau alte ateliere de croitorie. Vrem ca produsele noastre sa te duca cu gandul la “odinioara”, la trecutul frumos, dar plin de traditii romanesti: fie prin materialele folosite, fie prin design sau detaliile realizate manual.

In atelier, mizam pe simplitate: a oamenilor care lucreaza aici, a produselor care prind viata din mainile lor, a materialelor pe care le folosim. Angajatii Simplus provin din grupuri vulnerabile. Sediul atelierul Simplus este in mediul rural, langa Targoviste.

*participarea se face doar pe baza de inscriere la adresa de e-mail ateliersimplus@aliatong.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente 2017 Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre