Viata de cuplu inainte si dupa aparitia copiilor!

/ / Modificat: 2014-03-28
Viata de cuplu inainte si dupa aparitia copiilor!

Eveniment sustinut de terapeutul Claus Kostka

Luni, 7 aprilie 2014, va avea loc la Libraria Bastilia, conferinta "Viata de cuplu inainte si dupa aparitia copiilor", avandu-l ca invitat pe psihologul Claus Kostka. Intalnirea se desfasoara in intervalul 18:45 - 21:00 si este un eveniment marca al Parinti Autentici.

"Oamenii se schimba cand, din a fi doar un cuplu de indragostiti, acestia se transforma in parinti", este un citat dintr-un interviu acordat de Claus Kostka, cu ocazia prezentului eveniment.

Modificarea de perspectiva pentru parteneri este inerenta atunci cand in vetile celor doi apar copiii si, odata cu ei, noi nevoi, prioritati, poate chiar noi reguli.
 
Pentru a mentine o relatie vie, implinita, invitatul nostru considera ca sunt necesare trei calitati cruciale, deoarece ele au toate sansele de a dezvolta un parteneriat real: compasiune, generozitate si prietenie.

Dar cu totii stim ca aceste calitati se dobandesc in timp, subiectul este complex si cu multe valente iar sugestiile si exemplele practice unui specialist trecut prin multe experiente (personale dar si prin prisma muncii sale),  sunt mai mult decat binevenite.
 
Claus Kostka este terapeut cu 30 ani de experienta in lucrul cu diverse metode de terapie de cuplu, familiala si de crestere a copiilor. Conduce propriile seminarii si ofera sesiuniindividuale de terapie si consiliere in Germania, Canada, Franta, Anglia si Romania. Nascut in 1955 in Germania, este casatorit si tata a 4 copii. Sustinand principiul de relatii autentice, Claus Kostka a publicat si cartea "Te iubesc...mai departe ce facem?"
 
Asadar, echipa Parinti Autentici va asteapta cu drag luni, 7 aprilie, la Libraria Bastilia din Piata Romana, pentru a-l asculta si a-i pune intrebari psihoterapeutului Claus Kostka.

Contributia pentru aceasta intalnire este:


1. Bilet pentru o persoana, plata in avans prin transfer bancar: 50 RON
2. Bilet pentru o persoana, plata cash la fata locului: 70 RON
3. Bilet pentru doua persoane, plata in avans prin transfer bancar: 80 RON
4. Bilet pentru doua persoane, plata cash la fata locului: 100 RON
 
Pentru mai multe informatii si inscrieri accesati http://www.parintiautentici.ro/parinti-autentici-15-claus-kostka/.
 
Persoana de contact: Mihail Musat
mihail@parintiautentici.ro
0722.214.388

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre