Vara Activia: o noua combinatie unica de fructe si bilete la cele mai dorite concerte

/ / Modificat: 2016-06-15
Vara Activia: o noua combinatie unica de fructe si bilete la cele mai dorite concerte

Vara aceasta e despre tine: despre muzica fiecarei zile, apa, soare, vacanta, povesti spuse intre prieteni si momente frumoase. Vrei sa arati si sa te simti bine, iar cea mai buna cale de a avea grija de tine porneste de la ceea ce iti face bine in interior.

Sa mananci sanatos e "must-have" in acest sezon. Asa ca Activia te ajuta sa iti mentii sanatatea digestiva cu o gama variata de iaurturi de baut usoare si gustoase si lanseaza noul Activia Piersica si Fructul Pasiunii. Iar Activia Pina Colada, vedeta sezonului trecut si votat "produsul anului" in aprilie 2016* completeaza perfect simfonia gusturilor din vara aceasta.

Cu o combinatie unica de fructe, Activia cu Bifidus Actiregularis este alegerea potrivita pentru zilele de vara in care te bucuri de plimbari la mare, la munte, in excursii, te vezi cu fetele sau pur si simplu mergi la birou si ai nevoie de o gustare racoritoare, hidratanta si hranitoare. Activia te ajuta sa te simti bine si sa ai o vara de neuitat.

Cum? iti ofera cele mai tari experiente alaturi de prieteni. incearca orice Activia de baut, intra pe www.activia.ro sau trimite SMS** la 1772 cu numarul bonului fiscal si poti castiga doua bilete la cele mai dorite concerte ale verii. Electric Castle, Muse, Untold, Summer Well, Sia sau The Cat Empire te asteapta! In plus, pe www.activia.ro iti poti crea propria melodie si iti poti dubla sansele de castig cu un share pe Facebook.

Campania Activia se desfasoara in perioada 1 iunie – 19 august 2016. Pentru mai multe informatii interesante despre campanie si despre cum iti poti mentine starea de bine vara aceasta, intra pe site-ul www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre