Thomas Sawyer revine la Teatrul Excelsior

/ / Modificat: 2017-04-06
Thomas Sawyer revine la Teatrul Excelsior

Thomas Sawyer, unul dintre cele mai aplaudate spectacole ale Teatrului EXCELSIOR, revine in repertoriu! Prima reprezentatie din stagiunea curenta va avea loc pe 12 aprilie 2017, de la ora 19:00. Productia, semnata de regizorul Horia Suru, reprezinta o adaptare moderna a celebrului roman "Aventurile lui Tom Sawyer" scris de Mark Twain. Un spectacol altfel, in care Thomas Sawyer, "eroul" copilariei parintilor si bunicilor nostri, are acum ocazia sa-i intalneasca si pe adolescentii de azi.

Cine este, de fapt, Thomas Sawyer? Este pustiul inteligent, amuzant, uneori obraznic, curajos, sentimental – si, mai ales, este protagonistul unui spectacol de la care veti pleca dansand si cantand. Despre Tom Sawyer si aventurile lui am auzit cu totii, macar in treacat – le-am citit, le-am vazut ruland pe marile si micile ecrane, poate. Spectacolul Thomas Sawyer dezvaluie fascinanta lume a pustiului cel nazdravan intr-o formula surprinzatoare, plina de miscare si muzica, ce trece dincolo de literatura si chiar dincolo de teatru, tintind imaginatia prin bucuria jocului.

Thomas Sawyer propune un alt fel de a vedea efervescenta lume a lui Thomas (Tom), unde peripetiile se succed cu o viteza uluitoare. Energia fanstastica a actorilor care canta danseaza si improvizeaza, efectele vizuale si numerele de magie impresionante care ii acompaniaza, momentele coregrafice si muzicale special concepute transforma povestea lui Tom Sawyer intr-un formidabil spatiu atemporal in care imaginatia devine singura cheie necesara spre noi si noi aventuri. Un spectacol dedicat copiilor de azi, dar si tuturor celor carora le este dor sa se joace de-a copilaria. Sa fii copil in lumea adultilor nu este usor, dar poate fi cel mai frumos lucru din lume...!

Thomas Sawyer
dramatizare dupa "Aventurile lui Tom Sawyer" de Mark Twain

Distributia
Thomas Sawyer – Andrei Bradean
Huckleberry Finn – Emilian Marnea/ Aron Alexandru
Joe Harper – Lucian Ionescu/ Andrei Radu
Ben Rogers – Ovidiu Usvat
Billy Fisher – Alexandru Stefanescu
Polly – Daniela Ionita-Marcu
Becky Thatcher – Aida Avieritei / Alina Petrica / Ioana Repciuc
Domnul Dobbins – Robert Radoveneanu
Avocatul – Oliver Toderita
Joe Indianul – Magicianul Antonio
Regia: Horia Suru

Scenografia: Cristina Milea

Muzica: Petre Ancuta

Coregrafia: Stefan Lupu

Durata spectacolului: 1 h 20 min

Recomandare: 12+

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre