Tehnologii de ultima generatie in productia originala Disney Live Mickeys Music Festival

/ / Modificat: 2015-04-09
Tehnologii de ultima generatie in productia originala Disney Live Mickeys Music Festival

Disney Live! Mickey’s Music Festival foloseste tehnologii video de ultima generatie pentru a transpune spectatorii intr-o calatorie magica pe masura ce urmaresc indragitele personaje Disney evoluand pe scena. "Peste tot in jurul nostru remarcam schimbari rapide si incredibile in ceea ce priveste tehnologia si animatia, iar spectacolele live nu fac exceptie. In fiecare an productiile noastre live folosesc noi metode pentru a integra aceste tehnologii in povestile si experientele magice pe care le cream,"a declarat producatorul Kenneth Feld. Noua mega-productie Disney Live! ajunge in Romania cu un spectacol de exceptie la Sala Palatului, intre 22 si 26 aprilie 2015.  

In locul folosirii unui decor traditional de teatru, Mickey’s Music Festival aduce imaginea de fundal la un cu totul alt nivel, folosind proiectii video live, interactive pentru fiecare scena. Decorul se misca pe tot parcursul spectacolului, permitand personajelor Disney sa interactioneze cu animatiile proiectate in timpul show-ului. "Imaginatia si creativitatea impreuna cu experienta tehnica dau senzatia publicului ca face parte din animatie si spectacol. Pentru mine acest lucru este captivant," mentioneaza Wes Bernick – Designer Multimedia.

Rick Papineau, scenograful spectacolului Mickey’s Music Festival colaboreaza cu echipa creativa a show-ului pentru a da viata viziunii lor. El pune in valoare spectacolul din punct de vedere vizual, incluzand aspecte tehnice si de design scenic, recuzite, cortine si efecte speciale. Scena in continua transformare este fara indoiala piesa de recuzita preferata, creata special pentru spectacol. Una dintre cele mai ingenioase caracteristici pe care le are aceasta, este capacitatea de a se extinde, contracta sau desprinde. Papineau este de asemenea responsabil si de alegerea paletei cromatice din show. Aceasta productie Disney Live! pune in scena locatii din diferite povesti Disney, de la regatul subacvatic din Ariel pana la desertul din Aladdin, catre alte universuri de poveste. Paleta coloristica reflecta aceste tranzitii si cu siguranta imprima o atmosfera diferita fiecarei scene. 

Toy_Story

In calitate de lider mondial in producerea si prezentarea de spectacole live de divertisment pentru familie, Feld Entertainment investeste constant in inovatie, tehnologie si design in productiile sale live.  Peste 30 de milioane de spectatori participa la productiile Feld Entertainment in fiecare an, in peste 75 de tari de pe sase continente, cu aproape 5000 de spectacole anual. Turneele Disney Live! au un scop esential: Creeaza amintiri de neuitat. 

Disney Live! Mickey’s Music Festival va ajunge in premiera la Bucuresti intre 22 si 26 aprilie 2015, la Sala Palatului.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre