Teatrul Zurli va provoaca sa intrati in Castelul de Gheata

/ / Modificat: 2015-01-22
Teatrul Zurli va provoaca sa intrati in Castelul de Gheata

Teatrul Zurli vine cu o premiera.

Pe 24 si 25 ianuarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, punem in scena, la Teatrul de Arta, o adaptare dupa o poveste deja indragita de copii, "Frozen".

Intitulata "Castelul de gheata", adaptarea aduce in prim-plan povestea a doua surori printese, Elsa si Ana, care se confrunta cu tot felul de probleme. Elsa nu este doar o simpla printesa, ci are o putere speciala prin care poate, usor, sa ii raneasca pe cei dragi. Asa ca, ea trebuie sa invete cum sa o foloseasca fara a face rau. Ana, la randul ei, trebuie sa ia o decizie dificila: sa isi urmeze inima si sa devina sotia printului Hans sau nu.

Magie e cuvantul de ordine.

Trupa Zurli va da trei motive pentru care merita sa intrati in "Castelul de gheata":

1. Pe langa printi si printese, spectacolul va avea si un personaj cu totul special, Olaf, un om de zapada zapacit, dar care poate sa ii ajute pe copii sa invete cum sa depaseasca situatiile dificile;

2. Adaptarea va fi una in stilul Zurli : un spectacol interactiv in care cei mici vin in ajutorul personajelor principale;

3. Copiii vor avea ocazia sa cante si sa participe activ la spectacol.

Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii. Pentru a avea acces in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0728.295.872.sau la adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Detalii si despre alte spectacole organizate de Trupa Zurli, accesati http://www.zurli.ro/

Despre Teatrul Zurli

Teatrul Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, un teatru fenomen national care a transformat educatia intr-un spectacol magic al imaginatiei.

El a fost construit pe o nevoie existenta, dorinta creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur intr-un context pozitiv, educativ, dar care sa-i dezvolte imaginatia si sa ii dea incredere in sine.

Spectacolele sunt despre magia care apare atunci cand li se spune copiilor povestea potrivita sufletului lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Zurli

Articole recomandate

Citeste si despre