Targ de activitati extrascolare, ateliere de creatie si spectacole inainte de scoala, la Veranda Mall

/ / Modificat: 2017-08-31
Targ de activitati extrascolare, ateliere de creatie si spectacole inainte de scoala, la Veranda Mall

In perioada pregatirilor pentru noul an de scoala, Veranda Mall organizeaza o serie de activitati tematice, pentru ca toti elevii sa se reintoarca la cursuri cu cat mai mult entuziasm si energie. In perioada 2-10 septembrie, centrul comercial gazduieste ateliere tematice de decorat rechizite, un targ al scolilor cu activitati extrascolare, dar si spectacole de magie si dans.

Astfel, pe parcursul ultimelor doua saptamani de vacanta Veranda Mall pregateste locuitorii din Obor, dar si pe cei din proximitate, pentru noul an - de la cele mai cool rechizite, la o intreaga gama de activitati extracurriculare, modalitati de dezvoltare personala si educationala pentru cei mici.

Targul de Activitati Extrascolare

Weekendul acesta Veranda Mall gazduieste Targul de Activitati Extrascolare, pe 2 si 3 septembrie, in intervalul orar 10:00-18:00. Parintii, dar si cei mici sunt asteptati la un targ de prezentare a scolilor cu activitati extracurriculare, precum dansuri, sah, cursuri de teatru, aikido, robotica, pictura, limba engleza si multe altele. Pe parcursul celor doua zile, cei mici vor putea participa la o serie de mini-cursuri educative sau  se vor putea juca in zonele special amenajate.

In lista scolilor participante la targ se numara Verita International School, Springfield Education Center, Scoala Primara Optima, ECDL Romania, Centrul Educational PUI DE OM, Fast Track Kids, Scoala De Teatru Qfeel, Rembrandt Art School, Asociatia Clubul Sportiv Pas In Doi, Casa De Balet.

Ateliere de creatie

Intre 2 si 10 septembrie, centrul comercial organizeaza o serie de ateliere de creatie pentru copii, in cadrul carora, cei mici vor avea sansa de a-si personaliza ghiozdanul in cel mai cool si original mod. In cadrul acestor ateliere, ei vor avea la dispozitie stickere, carioci pentru textile, insigne si alte accesorii care ii vor ajuta sa isi transforme rechizetele asa cum isi doresc, pentru noul an de scoala. Inscrierile sunt gratuite si au loc pe pagina de Facebook Veranda Mall, dar si in centrul comercial. Activitatile sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

Spectacole de dans si de magie

Pe 9 septembrie, de la ora 17:00, Veranda Mall ii invita pe elevi si parinti la un celebru spectacol de magie sustinut de Teo Magic Show, in zona Amfiteatrului din exteriorul centrului comercial. A doua zi, tot de la ora 17:00, trupa Contrapunct va anima atmosfera cu un spectacol de dans, pentru ca toti copiii sa aiba parte de cat mai multa distractie in ultima lor zi de vacanta.

Totodata, Veranda Mall sustine elevii si parintii in pregatirile pentru scoala, magazinele avand colectii speciale de haine si rechizite pentru anul 2017-2018 la preturi avantajoase.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre