Stade de France, un vis ce va deveni realitate pentru 12 pusti

/ / Modificat: 2016-05-25
Stade de France, un vis ce va deveni realitate pentru 12 pusti

Aproximativ 300 de parinti asteapta cu emotie cele patru zile ale Turneului Final al celei mai importante competitii de fotbal pentru copiii cu varsta intre 10 si 12 ani. Pustii s-au antrenat zi de zi, unii de la varsta de 5 ani chiar, au alergat puternic visand la victorie si sunt pregatiti sa dea gol adversarilor. Parintii sunt cei care ii sustin din tribune si striga cu mandrie numele copilului lor.

Intre 26 si 29 mai cea de-a saptea editie a Cupei Hagi Danone ii aduna in tribune pe parintii micilor campioni. Pe teren, 6 echipe scolare si 6 cluburi de fotbal vor juca, rand pe rand, pentru sansa unica de a reprezenta Romania la ,"Mondialul pustilor" Danone Nations Cup (16 octombrie, Paris).

Sub sloganul "Crede in visul tau!", Danone si Fundatia "Gheorghe Hagi", in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii stiintifice sustin tinerii sportivi sa isi puna bazele unei cariere de succes: un stil de viata sanatos, spirit fair-play si profesionalism. An de an, peste 5.000 de copiii din toata tara participa in competitie. Duminica, 29 mai, ambasadorul competitiei, Gheorghe Hagi, le va inmana trofeul cel mare castigatorilor finalei.

Cu ocazia evenimentului, micii fotbalisti vor participa si la un curs de alimentatie sanatoasa, sustinut de consultantul in nutritie Cristian Margarit. La acest seminar va participa si Gheorghe Hagi, care le va impartasi copiilor sfaturi despre stilul de viata al unui sportiv de performanta.

Echipa castigatoare va fi desemnata campioana nationala, iar cei 12 mici campioni vor imbraca tricourile Romaniei la Danone Nations Cup in toamna, cand vor juca la Paris pentru titlul suprem alaturi de alte 31 de mici nationale din toata lumea. Acolo ii asteapta intalnirea cu Zidane, Ambasadorul Danone Nations Cup.

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:

www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de Facebook a competitiei

www.cupahagidanone.ro | site-ul oficial al competitiei

#CHD2016 #credeinvisultau

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre