Spectacolul de Magie Fantasmio by Bogdan Muntean

/ / Modificat: 2017-04-05
Spectacolul de Magie Fantasmio by Bogdan Muntean

Vino sambata, 20 mai, la Palatul Copiilor la un spectacol de magie si iluzionism alaturi de Bogdan Muntean, fost concurent la Romanii au Talent si castigator al titlului de Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din Romania!

Aici poti vedea parerile sincere ale celor mici, pentru a va convinge ca Fantasmio este cel mai Super Spectacol de Magie:

Aici poti vedea video de la spectacolele anteriore:

Intr-o lume dominata de smartphone-uri si tablete, magia reprezinta ingredientul cheie al copilariei, cel care ii lasa pe copii sa viseze si care le starneste curiozitatea!

Fost concurent la "Romanii au Talent", magicianul Bogdan Muntean este pregatit pentru un numar presarat cu praf magic, concentrat pe comedie, iluzionism și trucuri uimitoare ce vor capta atentia celor mici.

Alege spectacolul de magie "Fantasmio" pentru a petrece cateva clipe de neuitat intr-o atmosfera plina de rasete, mister si fenomene miraculoase.

Cei mici vor fi intampinati de bufonii si animatorii veseli BluParty inca de la intrare. Mai mult decat atat, cei mici vor primi un cadou surpriza din partea organizatorilor BluParty.

Spectacolul de magie dureaza o ora si este interactiv atat pentru copii cat si pentru parinti!

Biletele se gasesc aici

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre