Spectacol de Magie si Iluzionism pentru copii

/ / Modificat: 2016-09-27
Spectacol de Magie si Iluzionism pentru copii

Cel mai modern Spectacol de Magie si Iluzionism pentru copii: trucuri interactive, oameni pe picioroange, bufoni si surprize

Pe 22 octombrie, copiii si parintii sunt asteptati la cel mai modern spectacol de magie! Show-ul va fi sustinut de cunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean, fost concurent la Romanii au Talent, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din Romania!

Echipa BluParty si Bogdan Muntean le pregatesc copiilor un spectacol interactiv de magie si iluzionism, plin de trucuri magice captivante, show de lumini si momente pline de mister.

Spectacolul are loc pe 22 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si va dura o ora, timp in care copiii si parintii vor asista la un show cu iluzionism de calitate. Potrivit pentru copii, dar si pentru adulti, spectacolul Fantasmio va fi plin de clipe de suspans, magie, umor si aplauze.

Un trailer video ar show-ului este disponibil pe pagina evenimentului.

Cine este magicianul Bogdan Muntean?

Bogdan Muntean a fost desemnat Cel Mai Bun Magician din Romania in anul 2014. Acesta este elevul lui Matei Retos, castigatorul Campionatului Mondial de Magie din 1973.

Bogdan si-a inceput activitatea de iluzionist in 2004, iar de atunci a sustinut sute de evenimente de magie pentru copii si adulti, si a participat la binecunoscutul show de televiziune Romanii au Talent!

“Spectacolele puse in scena de Bogdan sunt cele mai moderne show-uri de iluzionism din Romania. Lucram de cateva luni impreuna la conceptul showului care va avea loc in Octombrie. Bogdan va crea o atmosfera de poveste prin intermediul regiei bine puse la punct, scenografiei si trucurilor magice complexe, care ii fascineaza pe copii si parinti. Iar showul va fi foarte interactiv, cu multi copii care vor veni pe scena alaturi de el pentru diverse trucuri!” povesteste Alexandra Timofte, coordonatoarea evenimentului marca BluParty.

Organizatorii anunta ca suprizele se vor tine lant:

Inainte de spectacol, parintii si copiii vor avea ocazia sa se intalneasca cu un om pe picioroange si cu bufoni veseli, care vor face un mini show menit sa ii ajute intre in atmosfera de poveste.

De asemenea, participantii vor avea ocazia sa se fotografieze in diverse ipostaze amuzante, cu accesorii special create pentru eveniment, dar si cu magicianul.

La plecare, organizatorii BluParty le vor oferi copiilor si un cadou surpriza!

Cum poti participa la eveniment?

Data: Sambata, 22 octombrie 2016

Ora: 11:00-12:00

Locatia: Palatul Copiilor – Sala Mica, Bulevardul Tineretului 8-10

Pret bilet: 40 de lei / persoana

Biletele sunt disponibile in numar limitat pe bilete.ro si iabilet.ro!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre