Siguranta copilului in masina si calatoriile, la Modern Dads Challenges, editia 3

/ / Modificat: 2017-06-23
Siguranta copilului in masina si calatoriile, la Modern Dads Challenges, editia 3

In aceste zile toride de vara ne sta gandul numai la vacanta si concedii, nu-i asa? Inainte sa va bucurati de timpul petrecut in familie si destinatiile alese pentru vacanta, va propunem sa faceti o oprire la cea de-a treia editie a Modern Dad’s Challenges. Asadar, pe  5 iulie, de la 18.30, discutam impreuna cu invitatii nostri despre "Siguranta copilului in masina si calatoriile". Ne sunt alaturi Alice Dona, Managing Partner ErFi Kids Romania, Brand Manager Graco USA, Roxana Farca, Travel Writer LumeaMare.ro si Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociatia SAMAS.

Siguranta copilului in masina este un subiect despre care orice parinte ar trebui sa se informeze. Nimic nu este mai important decat viata copilului nostru. Din pacate studiile arata ca la acest capitol parintii fac multe greseli (4 din 5 scaune auto pentru copii sunt instalate incorect). Ca sa venim in ajutorul lor, pe 5 iulie, la editia a 3-a a Modern Dad’s Challenges, vom discuta despre notiunea de siguranta auto pentru copii, date statistice actuale in Romania versus Europa si SUA in materie de siguranta auto, standardele dupa care ne ghidam pentru a alege un scaun auto, despre cum montam corect un scaun auto in functie de sistemul de fixare, sfaturi de sanatate (pozitia corecta in scaunul auto), dar si despre masurile de preventie a accidentelor in timpul calatoriilor. Tatii vor fi angrenati si in cateva exercitii practice, astfel incat sa le fie mai usor sa monteze scaunul copilului, dar si sa reactioneze in cazul unor situatii neprevazute.

De asemenea, vom pune accent si partea de calatorii in familie, unde vom prezenta tehnicile de "supravietuire" pentru parinti in calatoriile cu cei mici. Cand ai un bebelus, un toddler sau un copilas, cea mai buna decizie pe care poti sa o faci este sa mergeti impreuna in calatorii. “Calatoria este cea mai buna educatie pentru copii, incepand de la varstele cele mai fragede. A-i oferi sansa de a petrece alaturi de tine cele mai bune momente ale anului, indiferent de locul in care alegi sa-ti petreci vacanta, este cea mai responsabila decizie si o dovada ca esti preocupat cu adevarat de siguranta lui. Restul sunt scuze si marketing”, considera Roxana Farca, care ne va povesti mai multe pe acest subiect, la eveniment.

Inscrierea la eveniment se face pe blogul Frunzaresc.eu, completand formularul: http://bit.ly/2sLxl8R. Locurile sunt limitate, iar participarea este gratuita.

Pregatim si multe surprize pentru participanti si o tombola cu premii atractive.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre