Sesiune de beauty, sezatoare despre sistemele MLM si alte evenimente pentru mamici in perioada 4-6 august

/ / Modificat: 2017-08-01
Sesiune de beauty, sezatoare despre sistemele MLM si alte evenimente pentru mamici in perioada 4-6 august

Asociatia Work at Home Moms invita mamele din Bucuresti pe 4 august la intalnire de relaxare, socializare si destindere – sesiunea de beauty si rasfat alaturi de Alina Seran, senior consultant Forever Living. Evenimentul se va desfasura intre orele 17:00 – 19:00 la Ludotech, Calea Serban Voda, nr. 22 - 24, Bucuresti, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la contact@wahm.ro.

Toate participantele vor testa masca de lifting si intinerire instant, creme si seruri hidratante, uleiuri esentiale, totul pentru un tratament facial complet si cateva ore de relaxare. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: Sesiune de beauty si rasfat alaturi de Alina Seran.

Apoi, pe 5 august, se desfasoara un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri - sezatoarea despre doua sisteme MLM care pot construi afaceri de acasa. Evenimentul se va desfasura intre orele 12:00 – 15:00 la Ludotech, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la contact@wahm.ro.

sezatoare-MLM

Despre investitie, satisfactii si ce presupune dezvoltarea unui proiect in domeniul lor de activitate vor impartasi Alina Seran, senior manager Forever Living si Andrea Maria Suciu - reprezentant Herbalife.

In cadrul sezatorii se pot testa si cumpara produse iar detalii despre eveniment se pot gasi pe pagina de Facebook a evenimentului: Sezatoare despre sistemele MLM - Forever Living si Herbalife.

Tot pe 5 august, tot la Ludotech, intre orele 17:00 – 19:00, WAHM invita mamele din Bucuresti la o noua intalnire de networking si troc, in care participantele se vor cunoaste, se vor prezenta si vor porni impreuna pe drumul sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!

Inscrierile se fac la contact@wahm.ro si cum se desfasoara trocul si ce va asteapta in locatie gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: Mama Connect si troc, Bucuresti

Weekendul se incheie cu o surpriza poznasa pentru iubitorii de jocuri si jucarii caci, pe 6 august, intre 11:00 si 13:00, la Ludotech se creeaza avioane din hartie alaturi de Alina Osiac de la Books Dreamland!

Care este secretul avioanelor de hartie? Descoperim impreuna diverse modele si tehnici de indoire pentru realizarea avioanelor din copilarie. Inscrierile se fac la alina.osiac@gmail.com iar detalii utile despre desfasurarea atelierului gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: Avioane de hartie, Bucuresti.

atelier-avioane-hartie

Aceste eveniment fac parte din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre