Salvati Copiii Romania lanseaza editia a XVI-a a Festivalului Brazilor de Craciun

/ / Modificat: 2016-10-06
Salvati Copiii Romania lanseaza editia a XVI-a a Festivalului Brazilor de Craciun

Salvati Copiii Romania lanseaza editia a XVI-a a Festivalului Brazilor de Craciun, de Ziua Internationala a Educatiei

De Ziua Internationala a Educatiei, Organizatia Salvati Copiii anunta lansarea celei de-a XVI-a editii a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri pentru asigurarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar in randul copiilor proveniti din medii defavorizate.

La fel ca in fiecare an, si in 2016 unii dintre cei mai cunoscuti designeri vor crea, exclusiv pentru aceasta ocazie, brazi de Craciun, care vor fi apoi licitati. Fiind una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele educationale derulate de Salvati Copiii Romania.

„Salvati Copiii Romania are drept prioritati prevenirea si reducerea abandonului scolar, cat si reducerea impactului negativ al migratiei economice a parintilor asupra copiilor ramasi acasa. Gala Brazilor de Craciun este un eveniment anual cu un impact foarte mare pentru Organizatie si ne dorim ca si in acest an sa avem alaturi de noi designeri, sponsori si parteneri dornici sa imbunatateasca calitatea educatiei, astfel incat datorita sprijinului lor, un numar cat mai mare de copii din comunitati defavorizate sa poata fi sprijiniti cu servicii educationale si de asistenta sociala”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedintele Executiv Salvati Copiii Romania.

“Sunt alaturi de Salvati Copiii si Festivalul Brazilor de Craciun de 12 ani. Copilaria si sarbatorile de Craciun ma inspira sa visez si sa cred in magia oamenilor. Anul trecut, bradutul creat de mine, “Winter Wonderland”, a fost licitat cu 8.000 de Euro. Ma bucur ca in acest fel ii pot ajuta pe copii sa aiba parte de eductie si implicit un viitor.” a declarat Stephan Pelger

„Alaturi de Salvati Copiii scriu o poveste despre vieti schimbate: sunt vietile copiilor incercati de soarta. Hai sa le aratam ca ii iubim neconditionat si ca ne gandim la ei. Va invit sa va implicati, investitia in viitorul acestor copii conteaza” declara Andreea Raicu.

La editiile anterioare ale Festivalului Brazilor de Craciun au participat cei mai influenti manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business si de media precum Stephan Pelger, Doina Levintza, Irina Neacsu, Carmen Ormenisan, Malvina Cervenschi, Iris serban & Lama Arhitectura, PNK Casual, Ioana Ciolacu, Rozalia Bot, Andreea Raicu, Andi Moisescu, Omid Ghyannadi, Amalia Enache, Hamid Nicola Katrib, Camelia sucu, Cornel Ilie si multi altii.

Anul trecut, licitatiile pentru brazi au ajuns la sume cuprinse intre 500 si 19.500 de Euro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre