Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau pentru sezonul 2013!

/ / Modificat: 2013-06-06
Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau pentru sezonul 2013!

Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau pentru sezonul 2013!

Perioada: 11 Mai 2013 - 01 Oct 2013


Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau pentru sezonul 2013!

Perioada: 11 Mai 2013 - 01 Oct 2013

Din 11 mai spatiul verde de la "Roaba de cultura" se reactiveaza! Dupa 3 ani de proiect si mii de oameni frumosi care au avut acces gratuit la alternative de spectacole, activitati de timp liber, ateliere educative, activitati dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunitati culturale nenumarate… proiectul Roaba de cultura, dezvoltat de Asociatia Green Revolution din Bucuresti, se activeaza din nou pentru sezonul 2013!

"Roaba de cultura" este un proiect prin care ne dorim sa pastram traditia de a oferi bucurestenilor o alternativa de petrecere a timpului liber, accesand activitati din cele mai diverse: muzica, sport, workshop-ur, teatru, fotografie, film. Publicul in crestere, de la un an la altul, ne-a determinat sa diversificam continutul si sa acoperim intreaga saptamana cu activitati. Va asteptam in numar cat mai mare sa va bucurati de o oaza de cultura, educatie si dialog intr-un spatiu verde", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul este multianual si se desfasoara in perioada martie – octombrie.


Daca treceti prin Parcul Herastrau nu ezitati sa alegeti o carte si sa va trageti la umbra unui copac sau sa va suflecati manecile si sa va apucati de olarit.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona "Roaba de cultura" beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona "Roabei de cultura" este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10:00 – 22:00, iar de vineri pana duminica, intre orele 10:00 – 02:00.

Cei care vor sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului sau online, pe emailul roabadecultura@greenrevolution.ro.

Website: www.roabadecultura.ro.

Facebook Roaba de cultura


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre