Primul concert din Romania la care biletul de intrare consta intr-o jucarie

/ / Modificat: 2013-11-28
Primul concert din Romania la care biletul de intrare consta intr-o jucarie

Stiai ca in Romania sunt peste 65 000 de suflete abandonate… copii care nu au cui sa spuna mama si tata, carora le lipseste dragostea parinteasca, oameni mari sub chipuri triste de copii.

Deoarece stim cat de importanta este o jucarie in viata unui copil, mai ales cand ea nu exista, ne-am propus sa facem viata copiilor din doua centre de plasament mai frumoasa, daruindu-le bucurii.

Si tu poti contribui la asta…

BGS  impreuna cu partenerii te invita duminica 8 decembrie 2013, la primul concert din Romania la care biletul de intrare este o jucarie.

Stefan Stan si copii de la Next Star iti vor oferi o seara memorabila, condimentata cu surprize care iti vor aminti de propria copilarie. Spectacolul va incepe la ora 19:00 si se va desfasura la Hard Rock Café. Vino impreuna cu prietenii si familia si traieste emotia momentului la superlativ.

Un ursulet, un trenulet, o papusa, o masinuta… sunt jucariile care te-au facut candva fericit si care iti amintesc de copilarie, insa acum stau nefolosite intr-o cutie. Daruieste-le unor copii care au nevoie de ele. Fa o bucurie cu o jucarie si adu un zambet pe chipul unui copil!

In cazul in care doresti, poti dona mai multe jucarii.

Te rugam sa confirmi participarea pe BGS Oficial prin Join la eveniment https://www.facebook.com/events/178211225709454/ sau la numarul de telefon 0756.296.842.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre