Petreceri pentru copii cu Zurli

/ / Modificat: 2017-09-25
Petreceri pentru copii cu Zurli

Ce e Zurli? Zburdalnic, Zornait, Zdranganeala, acel zgomot placut, cu sunet de clopotei, ca rasul copiilor. Zurli organizeaza petreceri pentru copii si evenimente pentru toata familia de vreo...15 ani. Ei stiu tot ce trebuie despre o petrecere pentru copii.


zurli petrecere1

Care ar fi motivele care ne-ar determina sa alegem animatorii daca avem o petrecere pentru copii? Sunt diferite de la om la om si de la copil la copil. Haideti sa vedem daca se afla printre cele 10 motive pentru care ar trebui sa alegem Zurli.


Organizeaza cele mai frumoase Petreceri de zile de nastere!


Zurli are peste 100 de concepte si personaje de poveste si film, baloane si confetti. Petrecerile sunt speciale, chiar daca puiul de om are  un an si i se ia motul, daca are 5 ani si vrea eroi si printese sau are 14 ani si vrea MusicParty.

Au cele mai frumoase Zane Ursitoare pentru botez!


Conceptul de Zane ursitoare a cunoscut succesul acum 6 ani. Spectacolul celor 3 zane bune care alunga zana neinvitata, dar foarte amuzanta, a cunoscut multi copilasi ursiti. De la primul botez, spectacolele s-au imbogatit cu inca 2 concepte: Printesele ursitoare, un concept cu multa gingasie si tinerete si Ursitoarele din folclor, un concept grandios in care 6 actrite canta live si impresioneaza pana la lacrimi intreaga audienta. Toate cele 3 show-uri se incheie in ropote de aplauze din partea invitatilor si cu multe multumiri din partea familiei micutului botezat.

Compania face teatru pentru copii in stilul Zurli!


motanul incaltat

Zurli joaca 13 spectacole de teatru clasic si modern, in fiecare duminica, la Clubul Taranului si ocazional, in diverse spatii anuntate pe site si in media. Spectacolele sunt montate intr-un stil prietenos, lejer si accesibil si celor foarte mici. Copiii canta, danseaza, striga, aplauda, participa activ si pleaca de la spectacol incantati ca au avut un rol important in victoria binelui impotriva raului.

Zurli a inventat formula magica TIRIBAM TIRIBUM


Tiribam Tiribum este singurul show pentru copii din Romania, iar Zurli a produs si CD-ul audio al acestui show, CD pe care il ofera cadou tuturor copiiilor sarbatoriti impreuna cu ei. Copiii pleaca acasa cu gandul ca formula magica e "te rog frumos" si ca, pana la urma, dorintele cele mai fierbinti se indeplinesc. Zurli joaca spectacolul in fiecare luna la teatrul Tandarica.

Zurli a scris "Jocuri de jucat in trafic"!

Cartea "Mami! Tati! Joaca-te cu mine!", este scrisa de Mirela Retegan, fondatorul companiei Zurli. Cartea, insotita de audiobook-ul "Jocuri de jucat in trafic", se doreste un ajutor pentru oamenii mari care trebuie sa faca eforturi de-a inventa jocuri pentru copiii lor: jocuri in casa, in supermarket, in masina, jocuri de jucat in orice loc in care copiii si parintii petrec mai mult timp impreuna.

Sunt prieteni cu Iepurasul de Paste si cu Mos Craciun.


zurli mos craciun

Cei de la Zurli sunt prieteni cu cele mai iubite personaje din lume, personajele care, o data pe an, aduc daruri pentru cei mari si pentru cei mici: Mos Craciun si Iepurasul de Paste. Daca au cereri din partea copiilor, pot sa le aminteasca celor doua personaje sa treaca si sa lase cadourile asteptate de cei mici.

Zurli a descoperit secretul petrecerii perfecte

Locul, muzica, baloanele cu heliu si decorurile, cateringul, fotografiile si filmarea evenimentului, face-paintingul si baloanele modelabile, magia, animatia, tortul si lumanarile, toate sunt parte dintr-o petrecere perfecta. Zurli alege impreuna cu parintii ce si cat e necesar, tanand cont de bugetul alocat petrecerii.

Organizeaza evenimente Corporate foarte reusite!


zurli mos

Zurli scrie scenarii, construieste concepte, propune proiecte pentru companii, organizeaza evenimente speciale de promovare de produse pentru clientii companiilor, precum si evenimente destinate copiilor angajatilor cu diferite ocazii: de Paste, 1 iunie si de Craciun.

Detin MAYATECA, un club pentru copii intre 8 si 14 ani


Mayateca este primul spatiu destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani. Este o minidiscoteca in care se organizeaza petreceri pentru preadolescenti si intalniri cu muzica, distractie si socializare. Nu lipsesc ocaziile in care cei mici isi intalnesc idolii. Intr-un spatiu sigur si foarte dragut, se organizeaza cursuri de dans modern si street dance, cursuri de teatru incheiate cu premiere in adevaratul sens al cuvantului, precum si competitii.

Zurli are animatori foarte buni, care pot sa vina in orice loc dorim noi sa organizam petrecerea.


zurli echipa

Trupa Zurli are animatori profesionisti, sufletisti, prietenosi, oameni mari care stiu sa se joace cu copiii si care pot sa vina la tine acasa, in gradinita, la scoala, in parc, in gradina, in restaurante, in locuri de joaca, la firma, la munte si la mare! Sunt, cu totii, originali, atenti, implicati, pasionati, inovatori, dedicati, motivati, responsabili!

Cea mai mare satisfactie a tuturor celor de la Zurli este ca parintii sa vina a doua zi dupa petrecere si sa povesteasca ce a zis copilul lor: "Multumesc mami, a fost cea mai tare petrecere din viata mea"!


Pe cei de la Zurli ii gasiti in sectiunea de Servicii utile de pe site-ul nostru, precum si pe site-ul www.zurli.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petrecere Petrecere botez Petrecere zi nastere copii Evenimente copii Activitati cu copilul

Articole recomandate

Citeste si despre