Opera Comica pentru Copii lanseaza programul pentru intreaga stagiune 2016-2017

/ / Modificat: 2016-09-19
Opera Comica pentru Copii lanseaza programul pentru intreaga stagiune 2016-2017

Odata cu deschiderea anului scolar, Opera Comica pentru Copii lanseaza programul pentru intreaga stagiune 2016-2017

Cu ocazia deschiderii anului scolar, Opera Comica pentru Copii a lansat programul pe intreaga stagiune, care cuprinde 45 de spectacole diferite, jucate in peste 250 de reprezentatii programate in cele trei sali ale institutiei din Calea Giulesti nr. 16. Programul complet este disponibil pe site-ul operacomica.ro, iar biletele la reprezentatiile din acest an au fost puse in vanzare in reteaua bilete.ro. Publicul are, de asemenea, posibilitatea de achizitionare a abonamentelor, care garanteaza accesul la un numar consistent de reprezentatii, insotit de cadouri pentru cei mici.

Spectatorii se vor putea bucura in continuare de evenimentele deosebite din Salonul Mozart, beneficiind de oferta 1+1 la achizitionarea biletelor. La fiecare bilet cumparat la un eveniment programat in Salonul Mozart, vor primi unul gratis. Stagiunea include concerte lectie, povesti simfonice si calatorii muzicale prin orasele Europei.

O alta noutate o constituie campania “Bilet in asteptare”, destinata copiilor din mediile defavorizate. Oricine doreste sa impartaseasca bucuria vizionarii unui spectacol la Opera Comica pentru Copii este invitat sa achizitioneze bilete “in asteptare”. La fiecare asemenea bilet, Opera Comica pentru Copii ofera inca unul si astfel daruim impreuna copiilor institutionalizati sau cu probleme de sanatate ocazia de a vedea spectacole pe parcursul intregii stagiuni.

In premiera pentru o institutie de cultura pentru copii, Opera Comica pentru Copii a dezvoltat o aplicatie mobila, adresata atat parintilor, cat si copiilor. Aplicatia OCC, disponibila gratuit in magazinul Google Play, contine informatii utile despre stagiune si jocuri inspirate din repertoriul OCC.

Anul acesta, Opera Comica pentru Copii pregateste patru premiere la Sala Mare si cate cinci in Salonul Mozart si Sala UnderGrant, noua sala de spectacole destinata tinerilor creatori. Cea dintai premiera de la Sala Mare va fi opera “Rapirea din Serai”, de W.A. Mozart, in regia maestrului Cristian Mihailescu, programata pentru 5 noiembrie 2016. Urmeaza baletul clasic “Spargatorul de nuci”, de P.I Ceaikovski, musicalul “Micuta Dorothy” si baletul contemporan “Pinocchio”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre