O vacanta neconventionala la Fundatia Calea Victoriei

/ / Modificat: 2015-07-16
O vacanta neconventionala la Fundatia Calea Victoriei

Pentru aceia dintre voi dornici sa se simta ca in vacanta in mijlocul unui Bucuresti agitat, Fundatia Calea Victoriei a pregatit in luna iulie peste 20 de cursuri si evenimente culturale. Petrece cateva ore deconectat de zumzetul urban si paseste in casa cocheta si racoroasӑ din Popa Soare, nr. 40, unde vara are aroma de arta, creativitate si conversatie buna.

Iata cateva dintre cursurile lunii iulie:

ARMONIE IN CUPLU – Autocunoastere si comunicare,  20 – 23 Iulie – Potentialul cel mai mare de bucurie si multumire se afla chiar in relatiile cu cei apropiati. Invata sa il explorezi! Zilele insorite te vor insoti tot timpul anului, daca alegi sa traiesti in prezent si impacat cu tine.

Descopera CIVILIZATIA EUROPEANA prin 50 de capodopere, 20 – 24 Iulie – Porneste intr-o calatorie de vis prin Europa prin intermediul a 50 de opere celebre create in 14 secole. Afla anecdote si picanterii din jurul unor tablouri faimoase, mozaicuri, manuscrise, statui, tapiserii, fresce, monumente de arhitectura, afise si elemente de vestimentatie. 

Atelier de DESEN si ILUSTRATIE de carte, 20 – 24 Iulie – Nascocim impreuna imagini pentru o poveste si ne aducand la viata personajele. La finalul celor cinci sedinte, vei sti sa desenezi un personaj in mai multe ipostaze, sa asortezi culori si sa aplici trucuri vizuale pentru a ilustra cat mai bine cuvintele din poveste.

Cinci decade de CINEMA – FILMUL AMERICAN din anii ’70 pana azi, 27 – 31 Iulie - Cutreiera prin ultimii cincizeci de ani de cinema american, descopera si rememoreaza filme, scene si actori care au devenit legende. Te poftim la Fundatia Calea Victoriei, in clubul iubitorilor de film, unde vei avea ocazia sa comentezi filme cot la cot cu regizorul Vlad Trandafir.

Scoala de vara – FOTOGRAFIE URBANA pentru incepatori, 27 – 30 Iulie - Prin lentila aparatului foto, plimbarile tale obisnuite prin Bucuresti se vor transforma in momentul perfect pentru a surprinde colturi neobisnuite si perspective diferite ale orasului. Vei putea sa explorezi locuri noi sau sa te joci cu alaturari de detalii, expresii diverse, emotii.

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Programul complet al cursurilor lunii iulie la www.victoriei.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere pentru parinti

Articole recomandate

Citeste si despre