Mos Craciun a poposit cu sacul de cadouri in farmaciile Centrofarm

/ / Modificat: 2013-12-12
Mos Craciun a poposit cu sacul de cadouri in farmaciile Centrofarm

Luna decembrie este plina de dorinte, surprize si bucurie. Centrofarm doreste sa iti ofere si mai multe momente speciale in aceasta perioada si te invita in farmacii ca sa-l intalnesti pe Mos Craciun si sa afli mai multe despre ofertele si promotiile de sarbatori. In 13-15 decembrie si 20-22 decembrie, incepand cu ora 16.00, vino impreuna cu cel mic intr-una dintre cele 10 farmacii Centrofarm din tara, in care Mos Craciun a poposit, si bucura-te si mai mult de magia sarbatorilor de iarna.

Intr-un decor special amenajat in fata farmaciilor Centrofarm, Mos Craciun ii asteapta pe toti copiii in vizita, pentru a afla de la acestia ce isi doresc sa primeasca in dar si pentru le oferi unul dintre cadourile aflate in „Sertarul cu surprize”. in acest timp, parintii au posibilitatea sa serveasca un ceai cald pregatit in farmacie si sa descopere brosura cu ofertele de sarbatori din cadrul campaniei "Magie alba", precum si alte produse pe care le pot oferi cadou celor dragi.

In plus, copiii vor avea posibilitatea sa ii scrie Mosului o scrisoare, in care sa ii spuna ce cadouri si-ar dori sa primeasca anul acesta de la el. Aceasta scrisoare va ajunge in cutia cu scrisori, iar ulterior, fiecare parinte o va putea recupera. La final, Craciunita il va invita pe cel mic in farmacie si il va conduce la "Sertarul cu surprize" de unde acesta va putea sa isi aleaga o jucarie cadou.

Simte din plin spiritul sarbatorilor de iarna si viziteaza-l pe Mos Craciun intr-una dintre farmaciile Centrofarm din urmatoarele mall-uri din tara: Afi Cotroceni, Bucuresti; Baneasa Shopping City, Bucuresti; Vitanis Shopping Center, Bucuresti; Iris Titan Shopping Center (langa Auchan), Bucuresti; Arena Mall, Bacau; City Park Mall, Constanta; Shopping City, Succeava; Gold Plaza, Baia Mare; Shopping City, Sibiu; Auchan, Targu Mures. Mos Craciun se va afla acolo pentru cei mici in perioada 13-15 decembrie si 20-22 decembrie, incepand cu ora 16.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Craciun 2013

Articole recomandate

Citeste si despre