Mega Mall le-a pregatit copiilor surprize inedite

/ / Modificat: 2017-04-20
Mega Mall le-a pregatit copiilor surprize inedite

Cantareata Andra Gogan va fi ghidul micutilor in lumea iepurasilor!

Mega Mall te invita sa iei parte alaturi de cel mic la un eveniment plin de veselie si de surprize, unde invitata speciala este Andra Gogan. Pe 14 aprilie, te asteptam sa descoperi alaturi de cel mic lumea pufoasa a iepurasilor si sa va bucurati impreuna de toate activitatile pe care le-am pregatit in zona Peek&Cloppenburg, etajul 1. Intrarea la eveniment este libera.

Calatoria voastra va incepe la ora 16:00, cand vom deschide ”Fabrica de Iepurasi”, un atelier creativ cu tematica de sarbatori, unde cei mici vor fi transformati ca prin magie in iepurasi. Prichindeii se vor putea bucura de sesiuni de face painting, vor primi urechiuse de iepuras si un pasaport de iepuras, care le va asigura intrarea intr-o lume minunata, plina de activitati distractive.

Mai apoi, de la ora 18:00, Andra Gogan ii va delecta pe micii ”iepurasi” cu un concert antrenant si plin de voiosie. Andra Gogan este cunoscuta drept vocea mai multor personaje Disney, printre cele mai cunoscute fiind ”Printesa Sofia” si ”Doctorita Plusica”. De asemenea, este si o cunoscuta cantareata si detinatoare a doua recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil, in care a interpretat 55 de melodii fara intrerupere, si pentru cele mai multe albume lansate de un copil – 16 CD-uri. In plus, cei mici o pot urmari pe canalul ei de YouTube cu peste 270.000 de abonati, in serialul ”How to become popular in high school”.

Te asteptam sa te bucuri alaturi de cel mic de momente inedite si pline de culoare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre