Maratonul activitatilor extracurriculare la Bucharest School Fest

/ / Modificat: 2017-02-14
Maratonul activitatilor extracurriculare la Bucharest School Fest

Bucharest School Fest 2017, evenimentul dedicat sectorului educational particular, alternativ si vocational bucurestean, va avea loc in Baneasa Shopping City – Galeria Comerciala FEERIA, in perioada 24- 26 Februarie 2017.

Trei zile expozitionale, care aliniaza la standuri scoli, gradinite si licee ce isi vor prezenta oferta educationala, fie ca este vorba de curricule diferite, fie ca vor descoperi scoli cu predare in limbi straine sau cursuri alternative.

In paralel cu expozitia Bucharest School Fest vor avea loc dezbateri in cadrul carora specialistii din educatie si formare vor raspunde la cele mai des intalnite intrebari cu privire la educatia de succes a elevilor. Subiectele aduse in discutie sunt educatia elevului si factorii ce intervin in dezvoltarea acestuia, educatia nutritionala, dar si cat de importanta este implicarea in dezvoltarea pasiunilor experimentate de copii.

Spectacolele prezentate de cei mici si pentru cei mici vor fi sustinute atat de copiii din unitatile de invatamant expozante cat si de trupe sau formatii ale cluburilor de copii din Bucuresti.

Vineri 24 februarie, pe scena Galeria Comerciala FEERIA va dansa Ansamblul Folcloric Naframa, vor sustine minispectacole grupurile de copii ale scolilor si gradinitelor: Happy Children Academy, Smart Kids, CLAS International School, International School Of Bucharest si Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti. Un loc special in spectacolul de vineri il au copiii de la Fundatia Dan Voiculescu.

Sambata 25 februarie, spectacolele vor fi sustinute de: micii actori ai Zepeline Schule, artistii Gradinitei si Scolii ”ZECE”, iar cei din trupa Let’s Dance vor sustine un spectacol de dans inedit.

Duminica 26 februarie, spectacol muzical sustinut de trupele Contrapunct si Fundatia Voiculescu. Spectacolul de teatru in interpretarea actorilor de la MiniArt Show va fi unul interactiv care va bucura copiii si parintii prezenti duminica, 26 februarie.

Mai mult decat atat, in afara scenei, pe spatiile dedicate demonstratiilor si workshop-urilor vom avea ateliere de pictura pe apa, reciclare creativa etc.

afis-bucharest-school-fest

Vino la Bucharest School Fest si descopera alaturi de copilul tau pasiunile copilariei!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati extracurriculare

Articole recomandate

Citeste si despre