Mama Fest: Festival de mestesuguri, artizanat, ateliere create de mame

/ / Modificat: 2017-05-11
Mama Fest: Festival de mestesuguri, artizanat, ateliere create de mame

Asociatia Work at Home Moms invita mamele din Baia Mare pe 13 – 14 mai la un eveniment creat cu drag cu si pentru alte mame – Mama Fest, editia de primavara, ce aduna proiecte indraznete, aflate la inceput de drum, dar si afaceri de succes initiate de mame, toate intr-o ambianta vesela. Aceasta editie se va desfasura intre orele 10:00 – 19:00 la Centrul Social Multifunctional Rivulus Pueris, str. Ioan Slavici, nr. 1.

In cadrul Mama Fest publicul va gasi produse si servicii oferite de mamele care lucreaza de acasa alaturi de cei mici (jucarii, haine, home&deco, produse bio, ulei presat la rece, carti şi multe altele), ateliere pentru copii, photo corner si curs de prim-ajutor. Intrarea la targ este libera.

Mamele din Baia Mare care isi doresc sa expuna la Mama Fest se pot inscrie pe agnes.marchis@wahm.ro.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual, facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie poti afla mai multe pe www.wahm.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Work at home moms Lucru de acasa Mamici care lucreaza

Articole recomandate

Citeste si despre