La miniLibri copiii vor putea face schimb de carti intre ei

/ / Modificat: 2013-02-27
La miniLibri copiii vor putea face schimb de carti intre ei

Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfasoara anul acesta intre 7 si 9 decembrie in Plaza Romania. Intrarea este libera, iar iubitorii de lectura vor avea ce sa aleaga: cele mai frumoase carti pentru copii, softuri educationale si e-readere.

Copilul tau s-a plictisit de cartile pe care i le-ai cumparat si nu stii cum sa-l atragi in lumea fascinanta a cititului? Pe langa faptul ca cei prezenti la miniLibri vor putea participa la jocuri, concursuri amuzante si tombole cu premii, copiii vor putea veni cu carti de acasa si vor fi incurajati sa le schimbe intre ei sau sa le doneze pentru biblioteci rurale. Vor exista ateliere de imaginatie – activitati de scris si ilustrare povesti, dar si o expozitie cu vanzare – obiecte decorative create de copiii de la Gradinita Bambi. Targul va fi deschis intre orele 10.00-22.00.

 


Nici in acest an, la cea de-a sasea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici.

Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.

"Toate fondurile obtinute din donatii si sponsorizari vor fi investite in continuarea programului "Un start bun in viata". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educatie timpurie de calitate, in parteneriat cu autoritatile locale, in zone urbane cu economie slab dezvoltata, cu populatie mixta din punct de vedere etnic", spune Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Targul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educatie si  Dezvoltare Profesionala, Gradinita Bambi, Scoala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids si este sustinut de Plaza Romania.

Mai multe informatii despre targ gasiti pe: milibri.ro, facebook.com/minilibri, plazaromania.ro, facebook.com/plazaromania.

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP) este o organizatie neguvernamentala  care dezvolta programe in domeniul educatiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targ pentru copii si parinti

Articole recomandate

Citeste si despre