Jocul care te transforma intr-un boss adevarat, acum in magazine!

/ / Modificat: 2016-04-21
Jocul care te transforma intr-un boss adevarat, acum in magazine!

Afaceri bune la fiecare zar: Monopoly Empire, te face boss peste marcile tale preferate si iti dezvolta viziunea de business. 

George Pistereanu, renumitul actor roman din "Eu cand vreau sa fluier, fluier" si "Loverboy", a fost primul roman care a devenit boss in noul Monopoly Empire: https://youtu.be/kO_kZPYPHWg.

In aceasta editie, jucatorii au posibilitatea de a construi adevarate imperii financiare, prin achizitionarea marcilor de prestigiu disponibile pe tabla de joc, printre care se numara si Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul vine si cu un set nou de 6 pioni reprezentativi pentru marcile din joc.

"Spre deosebire de alte editii ale jocului, Monopoly Empire le permite jucatorilor sa interactioneze cu branduri pe care ei le indragesc si ale caror produse le folosesc in viata de zi cu zi. De asemenea, jocul contine elemente esentiale in viata oricarui boss care stie sa faca business, precum panourile publicitare sau cartonasele care le permit sa preia marcile competitorilor in prorpia administratie. Astfel, ei au puterea de a actiona exact asa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business in realitate," a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro. 

Conceptul noului Monopoly Empire 2016 este familiar pasionatilor de Monopoly, aceasta fiind cea de a treia editie dedicata brandurilor pe care producatorul de jocuri si jucarii Hasbro o lanseaza in ultimii trei ani. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre