JimJam, recomandarile lunii decembrie

/ / Modificat: 2012-11-13
JimJam, recomandarile lunii decembrie

JimJam, recomandarile lunii decembrie

Bob Constructorul: Planul cel maret al lui Bob

Sambata, 1 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00

In timp ce Bob si echipa sa lucrau pentru domnul Adams, arhitectul local, au aflat despre constructia unui orasel nou  langa Sunflower Valley, un loc pe care Bob il stie foarte bine din copilarie.

Domnul Adams ii prezinta idea sa lui Bob. in acel orasel vor fi cluburi de noapte, restaurante si blocuri-turn - va fi un oras foarte mare, ostentativ si foarte galagios.

Pentru a le prezenta masinilor sale cum arata acum Sunflower Valley, Bob proiecteaza niste filme vechi pe usa atelierului. Oraselul este un loc minunat, plin de floarea-soarelui. Bob le explica tuturor ca pentru a face loc noului oras, trebuie facute multe sapaturi in Sunflower Valley. Va reusi oare Bob sa salveze orasul sau macar florile cu care se mandresc locuitorii acestuia?

Fiti alaturi de Bob in luna decembrie, in timp ce acesta incearca sa salveze Sunflower Valley.

Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei

Angelina_Ballerina

Duminica, 2 decembrie si sambata, 8 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Soriceii trebuie sa organizeze si sa puna in scena un spectacol de balet pentru Regina Seraphina, pentru sotul ei, Ducele Branzeturilor si pentru copiii acestora. Angelinei i-a revenit sarcina de a conduce baletul si a ales pentru reprezentatie “Frumoasa din padurea adormita”, in care s-a gandit sa joace ea rolul principal si anume cel al printesei Aurora.

Cu toate acestea, Regina a cerut ca rolurile principale sa fie date ficelor sale, chiar daca acestea nu stiu sa danseze. Va reusi oare Angelina sa impresioneze familia regala cu piruetele sale?

Vremea povestilor: Iarna prin salcii

In 16 si 22 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Iarna prin salcii este continuarea seriei animate Vantul prin salcii. Pe malul raului este iarna. Atunci cand Cartita cade in raul inghetat, prietenii sai apeleaza la Broasca Raioasa, care are un avion nou. Cu totii pornesc de-a lungul raului in cautarea prietenului lor.

Vremea povestilor: Bob Constructorul â Un Craciun de neuitat

In 25 decembrie, de la 11:00 si 18:00

Se apropie Craciunul si Bob Constructorul este foarte nerabdator, cu atat mai mult cu cat fratele sau geaman, Tom, un zoolog care lucreaza la Polul Nord, vine acasa dupa foarte multi ani.

Bob isi doreste un Craciun linistit pentru a se bucura din plin de timpul petrecut cu fratele sau. Dar primarul orasului are alta idee! Acesta ii cere ajutorul lui Bob pentru a taia cativa copaci, pentru a construi o scena, pentru a monta niste luminite si alte lucruri utile dar si pentru organizarea unui concert special. Domnul Bentley ii aminteste lui Bob ca trebuie sa se costumeze in Mos Craciun si sa imparta cadouri locuitorilor orasului. Eroul nostru nu este deloc incantat de toate aceste idei.

Intre timp, Tom se indreapta catre port pe snowmobilul sau, Scoot. El trebuie sa ajunga neaparat la timp in port pentru ca daca rateaza acest vapor, urmatorul va trece pe acolo abia peste o luna.

Vremea povestilor: Bob Constructorul â Inzapezirea

In 23 si 29 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob si membrii echipei sale se indreapta catre inzapezitul tinut Bobblesberg, unde au sarcina de a construi pistele pentru jocurile de iarna. Pentru ca Wendy va participa la acest concurs, Bob il alege pe Scoop sa ii fie mana dreapta. Cu ajutorul lui Jana, organizatoarea jocurilor si a lui Benny, robo-excavatorul, Scoop vrea sa se afirme si sa ii arate lui Bob ca poate duce aceasta misiune la bun sfarsit. Scoop este atat de hotarat sa il impresioneze pe Bob incat incearca sa faca totul de unul singur, fara a-i implica pe ceilalti iar rezultatul este unul dezastruos. intre timp, Spud se imprieteneste cu Charlene, un hotelier australian, Dizzy invata sa patineze iar Muck se transforma intr-o masina extrema de snowboard. Va reusi oare Tom sa isi adune echipa? Cum se vor desfasura oare jocurile? Se va satura Spud de room-service? Aflati raspunsurile acestor intrebari in episodul inzapezirea, numai la JimJam.

Special: Pingu â Familia merge la nunta

Pingu

30 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00

Cand familia Pingu primeste o invitatie la nunta, cu totii devin emotionati si incep sa se pregateasca pentru marele eveniment. Dar lucrurile nu merg conform planurilor: ginerele este de negasit, la nunta isi face aparitia cineva necunoscut iar un cadou deteriorat provoaca un adevarat haos. insa totul se termina cu bine si Pingu isi gaseste un nou prieten de nadejde: pe verisorul sau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre