Info Bebe - despre tine si copilul tau, editia de iarna, 2015

/ / Modificat: 2015-12-03
Info Bebe - despre tine si copilul tau, editia de iarna, 2015

JustAD si Clinica Elginmed anunta cea de-a patra editie a evenimentului INFO BEBE, care va avea loc pe 5 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Cafeneaua Tonka. 

INFO BEBE este un eveniment gratuit adresat proaspetelor si viitoarelor mamici, in cadrul caruia acestea vor avea ocazia sa afle de la specialisti in domeniu ce inseamna o sarcina sanatoasa si care sunt primii pasi in cresterea si ingrijirea copilului. 

La intrebari le vor raspunde doamna Dr. Elvira Bratila, medic primar ginecolog, Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, nutritionistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert in obezitate infantila si nutritie comportamentala si Dr. Rosu Iustin – kinetoterapeut pediatric.

Cea de-a patra editie INFO BEBE va avea loc sambata, 5 decembrie, ora 11:00, la Cafeneaua Tonka (Str. Biserica Amzei nr.19). Intrarea la eveniment va fi si de aceasta data gratuita, pe baza de invitatie si confirmare.

Accesul gratuit la INFO BEBE este oferit in baza completarii formularului de inscriere de aici.

Evenimentul INFO BEBE este organizat sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de Clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic primar obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri.

Este punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre