Gasca Zurli a facut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la primul picnic din Zurlandia!

/ / Modificat: 2017-06-16
Gasca Zurli a facut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la primul picnic din Zurlandia!

Primii invitati au fost chiar Ambasadorii Zurlandia-partenerii care ne-au sustinut si ne au promovat si care au venit cu mic cu mare la cel mai colorant picnic din cea mai colorata tara – Zurlandia. Impreuna am repetat pentru sambata, cand Gasca Zurli vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu cei mai multi parinti si copii care se joaca in acelasi timp, impreuna.

Vedetele, sponsorii, partenerii media - bloggeri si jurnalisti, au facut echipe cu copiii lor si au reusit sa tina ritmul si isonul Gastii Zurli.

Tatici celebri: Cosmin Selesi, Serban Copot, Greeg, Bogdan Miu, Radu Buzaianu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta si mamici pe cat de celebre pe atat de implicate in vietile copiilor lor: au demonstrat ieri la Picnicul Zurlandia ca romanii merita sa fie in cartea recordurilor si sa se laude cu cei mai jucausi parinti de pe mapamond.

Au trecut pragul prieteni dragi. Emma Zeicescu, Anca Sina Serea, Oana Roman, Catalina Porumbel, Cosmin Selesi, Serban Grig, Serban Copot, Taticool Dan Cruceru, Mihaela Calin, Bogdan Miu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta, Frici de Mamici, Gabriela Maalouf, Familia Hai Hui, Cristina Otel, Cristina Balan, Radu Buzaianu, Radu Sirbu, Printesa Polonic, Catalina Matei, Fifi Stie si multi altii.

gasca-zurli-picnic

“Ne antrenam pentru Zurlandia cu Gasca Zurli. Pe 17-18 iunie, aici va fi o adevarata nebunie. Se anunta distractie maxima pentru copii, parinti si bunici.”, spune Alina Serea de la Frici de mamici.

anca-serea

“Ce sa va spun? Zurlandia - 17, 18 Iunie - pe Domeniul Stirbey- nu e de ratat! La picnicul organizat de Mirela am vazut un preambul din ceea ce va fi si o sa fie wooowwww... plus ca oficialii de la Cartea Recordurilor vor fi prezenti pentru a vedea cei mai multi parinti si copii jucand "Rempompi"!!!! Haideti!!!! Aaaaa... si voi avea si eu doua ateliere, unul despre somn si altul despre crizele de furie!”, spune Gabriela Maalouf, unul dintre trainerii de la Scoala de Joaca pentru Parinti.

“Am venit in inspectie in #Zurlandia. Si pot sa va raportez asa: daca inca nu v-ati luat bilet de Zurlandia (ma rog, pentru voi mai putin, pentru piticul/piticii, zic), sa stiti ca o sa ratati ceva foarte fain. Acum aici e doar un picnic pre-frumos. Dar sambata o sa fie nebunie maxima! ”, spune Cristian China Birta

“O zi de marti 13 fericita! La picnicul de la palat!”, sustine Anca Sina Serea.

Toata Gasca Zurli a fost prezenta la picnic si s-a antrenat cu toti cei prezenti pentru Cartea Recordurilor. Pentru ca pe 17 iunie, la ora 18.00, reprezentantii Guinness World Records vin la Zurlandia. Gasca Zurli si-a propus sa stabileasca un nou record mondial, cu cel mai mare numar de parinti si copii care canta si danseaza in acelasi timp pe un cantec, Rempompi.

Alaturi participantii la pinic a fost simpaticul Servetel de la Caroli, Aqua Carpatica, Green Sugar si Banca Transilvania, Cavit, Tedi, LEGO, NHR Agro Partners.

Acesta a fost doar un preview a ceea ce se va intampla pe 17 si 18 iunie la cel mai mare festival de familie din Romania. In weekend coloram Domeniul Stirbey, la Zurlandia!

Photo credits: Ovidiu Craiciu & Dragos Boldea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli Evenimente 2017 Evenimente in bucuresti Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre